Αυτούς «τελειώνει» ο Ουζουνίδης

Αυτούς «τελειώνει» ο Ουζουνίδης

2' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κίτρινη κάρτα, που πιθανώς θα μετατραπεί σύντομα σε κόκκινη, έδειξε στον Οσκαρ Χίλιεμαρκ ο Μαρίνος Ουζουνίδης, με τον αποκλεισμό του από την αποστολή του σημερινού (17.15) αγώνα Κυπέλλου στη Λαμία. Ο 49χρονος τεχνικός δεν έχει κρύψει τη δυσαρέσκειά του για την αγωνιστική συμπεριφορά του Σουηδού διεθνούς, με αποκορύφωμα το παιχνίδι στην Ξάνθη, όπου έπαιξε αλλαγή και έχασε δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες στις καθυστερήσεις για τη νίκη. Ο Ουζουνίδης εκτιμά ότι ο Χίλιεμαρκ κινείται στα όρια της αδιαφορίας, προφανώς απογοητευμένος από την «τρελή» κατάσταση που βρήκε στον Παναθηναϊκό λίγο μετά τον ερχομό του. Η μη χρησιμοποίησή του στην αρχική ενδεκάδα στα τελευταία παιχνίδια ήταν μια μορφή προειδοποίησης, χωρίς αντίκρισμα κατά τα φαινόμενα. Ο Χίλιεμαρκ δεν έχει αφυπνιστεί, με συνέπεια τον αποκλεισμό του από το παιχνίδι της Λαμίας. Υπάρχουν σκέψεις να διακοπεί ο δανεισμός του πρόωρα και διόλου απίθανο να υπάρξουν εξελίξεις στο διάστημα της εορταστικής άδειας που θα πάρουν οι παίκτες ώστε να επιστρέψει μόνο για να μαζέψει τα πράγματά του.

Αν για τον Χίλιεμαρκ υπάρχει μια πιθανότητα παραμονής μέχρι το καλοκαίρι, για τους άλλους τρεις που κόπηκαν από την αποστολή του σημερινού αγώνα δύσκολα θα υπάρξει άλλη εμφάνισή τους με την πράσινη φανέλα. Ο Μολέντο είναι προ καιρού ξένο σώμα και με το μυαλό αλλού. Θέλει να φύγει και το δείχνει ξεκάθαρα, με μόνο κέρδος για τον Παναθηναϊκό την απόφασή του να μη φύγει ως ελεύθερος αλλά να φέρει χρήματα στην ομάδα. Κάτι ανάλογο ισχύει και με τον Χουλτ. Θέλει να φύγει κι αυτός φέρνοντας μια καλή πρόταση και όχι με προσφυγή, αλλά παρότι δεν δείχνει τόσο έντονα τάσεις φυγής όπως ο Μολέντο, είναι φανερό πως κι αυτός έχει το μυαλό του αλλού. Περιμένει πρόταση και μέχρι να τη φέρει, δύσκολα θα παίξει ξανά. Ο τρίτος που κόπηκε από την αποστολή είναι ο Ρέις. Πρόκειται για διαφορετική περίπτωση, με την έννοια ότι έχει μεγάλο συμβόλαιο σε σχέση με τον χρόνο που παίζει και θα φύγει για να αλαφρώσει το μπάτζετ. Εχει ενημερωθεί ότι δεν υπολογίζεται και ψάχνει για ομάδα.

Ο πρώτος που πέρασε την πόρτα της εξόδου είναι ο Κουτρουμπής, ο οποίος βρίσκεται σε φάση διαπραγματεύσεων για ένα βελούδινο διαζύγιο, πριν φτάσει η ώρα της εκδίκασης της προσφυγής του στις 8 Ιανουαρίου. Οι Τουμαζάτος, Διαμαντόπουλος συναντήθηκαν χθες με τον πατέρα του παίκτη και τον δικηγόρο του, σε καλύτερο κλίμα απ’ όσο αναμενόταν με βάση την ένταση των τελευταίων ημερών. Ο Παναθηναϊκός θέλει να λύσει το συμβόλαιό του με μόνη επιβάρυνση τα δεδουλευμένα του, ενώ ο 27χρονος παίκτης ζητεί να πληρωθεί για όλο τον χρόνο. Εάν βρει ομάδα (τον έχει προσεγγίσει και η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας), το πιθανότερο να δοθεί έξτρα το ποσό της διαφοράς, εφόσον υπογράψει μικρότερο συμβόλαιο.

• Μολίνς, Μουνιέ και Σιλά ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και μπήκαν στην αποστολή για τον αγώνα με τη Λαμία.

• Σε καλό δρόμο είναι οι επαφές με τη δικηγόρο των Εσιέν, Τοτσέ, Λέτο και με την καταβολή ενός ποσού έναντι στους λογαριασμούς τους, θα προκύψει συναινετική αναβολή της (ορισμένης για σήμερα) εκδίκασης της προσφυγής τους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή