Προσωρινά κρατούμενος ο 25χρονος που κατηγορείται για επιθέσεις σε γυναίκες στους Αμπελόκηπους

Προσωρινά κρατούμενος ο 25χρονος που κατηγορείται για επιθέσεις σε γυναίκες στους Αμπελόκηπους

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο 25χρονος νεαρός που σύμφωνα με την αστυνομία, επιτέθηκε σε συνολικά εννέα γυναίκες, προκειμένου να τις θωπεύσει. Η ανακρίτρια και ο εισαγγελέας τον έκριναν προσωρινά κρατούμενο για τρεις περιπτώσεις βιασμού και έξι απόπειρες για τις οποίες συνελήφθη το βράδυ της περασμένης Κυριακής.

Ο νεαρός πραγματοποιούσε τις επιθέσεις του σε διαφορετικές ώρες της νύχτας, αλλά φορούσε πάντα χαρακτηριστικά λευκά παπούτσια, τα οποία φορούσε και σήμερα ενώπιον του ανακριτή. Όταν συνελήφθη αρχικά δεν αποδεχόταν την κατηγορία και μάλιστα πίστευε πως τον ειχαν συλλάβει ως ύποπτο για κλοπή.

Όταν όμως τον αναγνώριζαν γυναίκες στις οποίες είχε επιτεθεί, τότε αναγκάστηκε κλαίγοντας να ομολογήσει. Πληροφορίες αναφέρουν πως αρχικά θεωρούσε πως δεν ειχε διαπράξει κάποιο αδικημα, χαρακτηρίζοντας «πλάκα και καγκουριά» τις ενέργειες του. Σήμερα, σύμφωνα με τον δικηγόρο του, δεν θυμόταν να περιγράψει πολλές απο τις πράξεις του και προτίθενται να ζητήσουν ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη. Στα δικαστήρια βρίσκονταν κάποιοι διάδικοι άλλων υποθέσεων, οι οποίοι και τον αποδοκίμασαν, όταν αποχωρούσε συνοδεία των αστυνομικών. Σύμφωνα με πληροφορίες απο το περιβάλλον του, δεν είχε δώσει κάποια δείγματα ο νεαρός, αλλά τους τελευταίους δύο μήνες φαινόταν ανήσυχος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή