Καταστροφές και σκηνικό χάους άφησαν πίσω τους οι κουκουλοφόροι μετά τη χθεσινοβραδινή, καταδρομική επίθεση στην πρυτανεία του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Είναι η δεύτερη επίθεση που πραγματοποιούν κουκουλοφόροι τις τελευταίες 10 ημέρες, με στόχο το ίδιο Ίδρυμα, που δια του πρυτάνεώς του κ. Αχιλλέα Ζαπράνη προανήγγειλε ήδη την προσφυγή του στην Ευρωπαϊκή Ένωση Πανεπιστημίων.

«Θα πρέπει να τελειώνουμε με το άβατο της παρανομίας» ανέφερε ο κ. Ζαπράνης, προσθέτοντας ότι το «καλώς εννοούμενο άσυλο της ελεύθερη διακίνησης ιδεών καταστρατηγείται με τον περιβόητο νόμο Γαβρόγλου.

Η δράση των κουκουλοφόρων συνεχίστηκε, ωστόσο, απρόσκοπτη και σε ένα ακόμη περιστατικό, στα γραφεία της ΕΣΗΕΜΘ. Ομάδα περίπου 10 ατόμων επέδραμαν το μεσημέρι στα γραφεία της Ενωσης και προκάλεσαν και εκεί καταστροφές, μία μόλις ημέρα μετά την επίθεση στα δημοτικά μέσα ενημέρωσης της συμπρωτεύουσας.

Εντονη ήταν η αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας για τα διαδοχικά κρούσματα ανομίας με δράστες «γνωστούς – άγνωστους που μπουκάρουν καθημερινά και καταστρέφουν περιουσίες σε δημόσια και ιδιωτικά κτίρια»

«Όσοι τους ανέχονται», προστίθεται στην ανακοίνωση «δεν είναι άγνωστοι. Είναι οι γνωστοί Υπουργοί της Κυβέρνησης,Τόσκας και Γαβρόγλου που δεν αφήνουν την αστυνομία να κάνει τη δουλειά της».

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΡΧΕΙΟ