Στους Π. Γερμανό και Β. Κάτσο το 12,8% του μετοχικού κεφαλαίου της Lamda – Συμφωνήθηκε το Προεδρικό Διάταγμα για το Ελληνικό

Στους Π. Γερμανό και Β. Κάτσο το 12,8% του μετοχικού κεφαλαίου της Lamda – Συμφωνήθηκε το Προεδρικό Διάταγμα για το Ελληνικό

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Eπενδυτικό σχήμα στο οποίο συμμετέχουν με 50% έκαστος η Olympia Group του επιχειρηματία Πάνου Γερμανού και συμφέροντα της οικογενείας του φαρμοκοβιομήχανου Βασίλη Κάτσου, εξαγόρασαν σήμερα το 12,8% του μετοχικού κεφαλαίου της Lamda Development.

Πωλήτης είναι το επενδυτικό κεφάλαιο PSO που λειτουργεί υπό την ομπρέλα του Private Equity Blackstone και το τίμημα ήταν 5,40 ευρώ ανά μετοχή έναντι κλεισίματος σήμερα των τίτλων στα επίπεδα των 6,48, δηλαδή με discount της τάξεως του 15%.

Η συναλλαγή συμπίπτει, όχι τυχαία, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, με την ολοκλήρωση της διαδικασίας κατάρτισης του σχεδίου Προεδρικού Διατάγματος για το Σχέδιο Ανάπτυξης της έκτασης του πρώην αεροδρομίου στο Ελληνικό, την παραχώρηση της οποίας έχει αναλάβει το επενδυτικό σχήμα υπό την Lamda Development.

Διαβάστε ακόμη:

Στην τελική ευθεία το σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος για το Ελληνικό

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή