«Προειδοποίηση» θεωρούν το χτύπημα στο Εφετείο οι δικαστικές αρχές – Κλειστό έως τις 5 Ιανουαρίου το Εφετείο

«Προειδοποίηση» θεωρούν το χτύπημα στο Εφετείο οι δικαστικές αρχές – Κλειστό έως τις 5 Ιανουαρίου το Εφετείο

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κλειστό θα παραμείνει το Εφετείο της Αθήνας με απόφαση του υπουργού Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Σταύρου Κοντονή, μετά την έκρηξη βόβμας, το πρωί της Παρασκευής. Μάλιστα, η διοίκηση του Εφετείου Αθηνών αναστέλλει τις εργασίες του δικαστηρίου έως και τις 5 Ιανουαρίου 2018, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.

Πάντως στους δικαστές και τους εισαγγελείς έχει σημάνει συναγερμός μετά την ισχυρή έκρηξη και πολλοί είναι εκείνοι που εκλαμβάνουν το χτύπημα ως προειδοποίηση στις δικαστικές αρχές ενόψει δικών που διενεργούνται και άλλων που γίνονται με αντικείμενο εμπλεκόμενους σε τρομοκρατικές επιθέσεις.

Με νέα διευκρινιστική ανακοίνωση από το υπουργείο Δικαιοσύνης έγινε γνωστό ότι στο Εφετείο της Αθήνας θα γίνουν σήμερα μόνον ποινικές  δίκες οι οποίες είχαν προσδιοριστεί από διακοπή προκειμένου να ανακοινωθεί και νέα διακοπή. Η συνεδρίασή τους ορίστηκε για τις 11 το πρώι και οι είσοδος των διαδίκων, δικηγόρων και δικαστών θα γίνεται από την οδό Δέγλερη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή