Γιουκαλίλι και ανελέητο χιούμορ

Γιουκαλίλι και ανελέητο χιούμορ

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενα allegro βαριετέ στο οποίο εκτός από τα κομμάτια του δίσκου τους που αγαπήθηκαν από το κοινό και τους ραδιοφωνικούς σταθμούς, θα έχουν μαζί τους εκλεκτούς καλεσμένους, stand up comedy ενσταντανέ, καθώς και ολοκαίνουργιες διασκευές από την εγχώρια σκηνή, στήνουν στον Σταυρό του Νότου οι Polkar, ανήμερα τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.

Οι Polkar είναι ένα συγκρότημα που δημιουργήθηκε στη Θεσσαλονίκη το καλοκαίρι του 2013. Η μουσική τους μπορεί να χαρακτηριστεί ως indie-folk με άμεσες αναφορές στις παλιές αθηναϊκές και επτανησιακές καντάδες. Στις ζωντανές τους εμφανίσεις έχουν ως άξονα τη δημιουργία μιας ανοιχτής μουσικοθεατρικής performance σε διαδραστική επικοινωνία με το κοινό, περνώντας αβίαστα από όλα τα είδη που τους αφορούν. Folk, rock, indie, country, pop και gospel συνυπάρχουν στη μουσική γιορτή μιας παρέας κανταδόρων που κάπου στο πίσω μέρος του μυαλού τους έχουν την απενοχοποίηση μιας παραδοσιακής μεξικανικής φιέστας.

Με τις τρομπέτες και τα ξεχαρβαλωμένα γιουκαλίλι τους, με τρελή διάθεση και ανελέητο χιούμορ, παρουσιάζουν μια ξεσηκωτική παράσταση, ό,τι καλύτερο για τις δύο αυτές γιορτινές μέρες. Μαζί τους σε κάθε παράσταση οι Valsia. Stand up comedy show, ο Γιάννης Σαρακατσάνης.

​​Σταυρός του Νότου, Φραντζή και Θαρύπου, Νέος Κόσμος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή