Τελευταίο αντίο στον Δημήτρη Αλειφερόπουλο

Τελευταίο αντίο στον Δημήτρη Αλειφερόπουλο

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε κλίμα συγκίνησης και οδύνης, η οικογένεια, συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες, αποχαιρέτησαν σήμερα τον δημοσιογράφο Δημήτρη Αλειφερόπουλο, στο κοιμητήριο του Παλαιού Φαλήρου, όπου τελέστηκε η νεκρώσιμος ακολουθία.

Τον εκλιπόντα συνόδευσαν πλήθος δημοσιογράφων που αποχαιρέτισαν τον καλό φίλο και συνάδελφό τους.

Από τον πολιτικό κόσμο, παρευρέθησαν ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Ξυδάκης και ο πρώην υπουργός Ναυτιλίας, Θοδωρής Δρίτσας.

Στεφάνια κατέθεσαν μεταξύ άλλων ο υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Δημήτρης Παπαδημητρίου, ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο βουλευτής της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας, η ΕΣΗΕΑ και οι συνάδελφοί του από τη Βουλή.

Στους επικήδειους λόγους που εκφωνήθηκαν από συγγενείς και φίλους του, τονίστηκε «το ήθος και ο τρόπος, με τον οποίο ο εκλιπών ασκούσε τη δημοσιογραφία καθώς και το γεγονός ότι είχε κερδίσει το σεβασμό, την αγάπη και την εκτίμηση όλων».

Στην είσοδο του κοιμητηρίου του Παλαιού Φαλήρου υπήρχε βιβλίο συλλυπητηρίων, καθώς και κουπόνια για δωρεές που θα διατεθούν στο Χαμόγελο του Παιδιού.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή