ΕΤΙΚΕΤΕΣ: Nissan

O Paul Willcox, πρόεδρος της Nissan Europe, βρέθηκε στη χώρα μας ως προσκεκλημένος της Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. Κατά την άφιξή του στις κεντρικές εγκαταστάσεις της Nissan, τον κ. Paul Willcox περίμενε μια ευχάριστη έκπληξη. Ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ελληνικής αντιπροσωπείας κ. Τάκης Θεοχαράκης δώρισε στη Nissan Europe ένα σπάνιο Patrol του 1976, το οποίο διατηρούσε σε άριστη κατάσταση, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο ιστορικών μοντέλων της Nissan, στον Ασπρόπυργο. Το κορυφαίο στέλεχος της ιαπωνικής εταιρείας, αφού ευχαρίστησε τον κ. Τάκη Θεοχαράκη για την ευγενική αυτή χειρονομία, εξήρε την πορεία της Nissan στην Ελλάδα, που μετρά πάνω από μισό αιώνα συνεχούς και ισχυρής παρουσίας στα δρώμενα της ελληνικής αγοράς αυτοκινήτου.

Ο Paul Willcox είναι υπεύθυνος για τη συνολική διαχείριση, τις επιδόσεις και τη στρατηγική κατεύθυνση της Nissan σε εννέα γεωγραφικές περιοχές: το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιταλία, τη Γερμανία, τη Γαλλία, την Ισπανία, την Ελβετία, τις Σκανδιναβικές χώρες, την Ανατολική Ευρώπη και τη Ρωσία.

Ως πρόεδρος της Nissan για την Ευρώπη, ο ρόλος του είναι ο συντονισμός, η καθοδήγηση και η χάραξη της στρατηγικής κατεύθυνσης της μάρκας στην Ευρώπη, σε όλο το εύρος των επιχειρηματικών της διαστάσεων. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι ο πρώτος Ευρωπαίος πρόεδρος με ακαδημαϊκό υπόβαθρο στις πωλήσεις και στο μάρκετινγκ (αντί στη μηχανολογία), γεγονός που του δίνει τη δυνατότητα μιας διαφορετικής επιχειρηματικής οπτικής και αντίληψης.

Η Nissan - Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. είναι μία από τις μεγαλύτερες και παλαιότερες εταιρείες εμπορίας αυτοκινήτων στην Ελλάδα, αφού αντιπροσωπεύει τα προϊόντα της ιαπωνικής Nissan Motor Co. από το 1961.

Έντυπη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ