Τηλεφωνική επικοινωνία Παυλόπουλου με Αρχιεπίσκοπο Τιράνων Αναστάσιο

Τηλεφωνική επικοινωνία Παυλόπουλου με Αρχιεπίσκοπο Τιράνων Αναστάσιο

36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπιος Παυλόπουλος, επικοινώνησε τηλεφωνικώς με τον Αρχιεπίσκοπο Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας κ.κ. Αναστάσιο, προς τον οποίον εξέφρασε αφενός τις θερμές ευχές του για την εορτή των Χριστουγέννων. Και, αφετέρου, την ειλικρινή ικανοποίησή του για την προς αυτόν χορήγηση της Αλβανικής ιθαγένειας, ενέργεια η οποία επισφραγίζει την πολύχρονη υποδειγματική συμπεριφορά του και ως εν τοις πράγμασι πολίτη της Αλβανίας.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπιος Παυλόπουλος θα επικοινωνήσει τηλεφωνικώς αύριο Τρίτη, 26.12.2017, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Αλβανίας κ. Ιλίρ Μέτα, προκειμένου να του εκφράσει σχετικώς τις θερμές του ευχαριστίες, δοθέντος ότι η πρωτοβουλία αυτή του Αλβανού Προέδρου συνιστά, επιπλέον, ένα σημαντικό βήμα προς την κατεύθυνση της περαιτέρω ουσιαστικής βελτίωσης των σχέσεων Ελλάδας και Αλβανίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή