Λεβέντης: Ο «Ρουβίκωνας» είναι σαν συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ

Λεβέντης: Ο «Ρουβίκωνας» είναι σαν συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης αναφερόμενος στον «Ρουβίκωνα» υποστήριξε ότι «έχουν δημιουργήσει ένα είδος, σαν συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ, που κάνει τις βρωμοδουλειές».

Ο κ. Λεβέντης σε συνεντευξή του στον ΣΚΑΪ, επεσήμανε παράλληλα ότι  από την πλευρά της κυβέρνησης «δεν υπάρχει μόνο ανοχή, αλλά και υποδαύλιση». «Ενώ τους είχαν συλλάβει, ο Βούτσης έδωσε εντολή να τους αφήσουν ελεύθερους» πρόσθεσε. 

«Υπάρχει εντολή κάλυψης και έχει την ευθύνη ο Τσίπρας», ανέφερε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων. Αποκάλυψε επίσης ότι συναντήθηκε με τον αρχηγό της αστυνομίας και τον Νίκο Τόσκα, και του είπαν να πάει στο υπουργείο να ενημερωθεί. Ο κ. Λεβέντης όπως είπε, απάντησε ότι «αν δεν συλλάβουν το «Ρουβίκωνα», δεν πάω και μου απάντησε ότι προσπαθούν».

«Επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ παίρνει ψήφους από κάτι τρελούς τους αφήνει να εκτρέπονται για να λέει και σε αυτό το κοινό ότι σας ανεχόμαστε» τόνισε μεταξύ άλλων .

Μιλώντας για τις πολιτικές εξελίξεις εκτίμησε ότι θα γίνουν εκλογές μέσα στο 2018. 

Για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων, ο κ. Λεβέντης ξεκαθάρισε ότι δεν αποδέχεται καμία ονομασία που θα περιέχει τον όρο Μακεδονία και συμπλήρωσε: «φαίνεται πως ΣΥΡΙΖΑ -ΝΔ και ΠΑΣΟΚ θα δώσουν το όνομα, οι ΑΝΕΛ θα φωνάζουν αλλά θα λείπουν από την ολομέλεια και νομίζουν ότι όλα θα πάνε καλά. Τα τρία κόμματα που προανέφερα ήδη έχουν δεχτεί την σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό και θα προσπαθήσουν να το περάσουν και στο λαό».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή