Φωνάζει το Κλίβελαντ για την ήττα από τους Ουόριορς

Φωνάζει το Κλίβελαντ για την ήττα από τους Ουόριορς

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δύο και όχι μόνο ένα φάουλ έκανε ο Κέβιν Ντουράντ στον Λεμπρόν Τζέιμς σε δύο διαφορετικές φάσεις του κορυφαίου πλην επεισοδιακού αγώνα των Ουόριορς (δεν αγωνίστηκε ο Στεφ Κάρι λόγω τραυματισμού) με τους Καβαλίερς, που είχε νικητές (99-92) τους περυσινούς πρωταθλητές του Γκόλντεν Στέιτ. Το ΝΒΑ ανέλυσε τις δύο επίμαχες φάσεις που σήκωσαν πολύ θόρυβο και χωρίς να υπάρχει καμία αλλαγή στον συγκεκριμένο αγώνα όπως και στο αποτέλεσμά του, απεφάνθη μέσω της Last Two Minute Report ότι ο Ντουράντ υπέπεσε σε διπλό φάουλ, στα 26 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη του αγώνα και στην προσπάθεια του Τζέιμς να σκοράρει με το σκορ στο 95-92 υπέρ των «πολεμιστών».

Το ΝΒΑ διέρρευσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του ότι το πρώτο φάουλ έγινε «χαμηλά» στη φάση και το δεύτερο στην προσπάθεια του σούπερ σταρ του Κλίβελαντ να σουτάρει. Στη συγκεκριμένη αναφορά σημειώνεται ότι και νωρίτερα ο Ντουράντ είχε υποπέσει σ’ ακόμη ένα φάουλ στον Τζέιμς –πάλι με το σκορ στο 95-92 και 70 δευτερόλεπτα να μένουν για το τέλος– όταν σε προηγούμενη διείσδυση του «βασιλιά», η μπάλα έφυγε μέσα από τα χέρια του. Το ΝΒΑ απεφάνθη πως ο Λεμπρόν Τζέιμς βγήκε εκτός ισορροπίας επειδή τον έσπρωξε στον γοφό ο Ντουράντ.

Σε δηλώσεις του, ο Τζέιμς υποστήριξε ότι στην πρώτη φάση τού έγινε διπλό φάουλ, ενώ στη δεύτερη έχασε μόνος του την μπάλα.

Λίγο μακρύτερα, μία ακόμη εξαιρετική εμφάνιση του Γιάννη Αντετοκούνμπο δεν έφτανε να φέρει τη νίκη στους Μιλγουόκι Μπακς, οι οποίοι ηττήθηκαν (106-115) από τους Σικάγο Μπουλς για δεύτερη φορά σε 11 ημέρες.

Ο Ελληνας σταρ ήταν εξαιρετικός, τελειώνοντας τον αγώνα με 28 πόντους, 11/17 σουτ, 5/6 βολές, 7 ριμπάουντ και 4 ασίστ, όμως δεν βρήκε συμπαραστάτες σε αυτή την προσπάθειά του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή