«Καυτός» Ιανουάριος για τον Ολυμπιακό

«Καυτός» Ιανουάριος για τον Ολυμπιακό

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επιστροφή στις προπονήσεις για τους παίκτες του Ολυμπιακού, οι οποίοι μετά μία εβδομάδα διακοπών αρχίζουν απόψε την προετοιμασία τους για την πρώτη αγωνιστική υποχρέωσή τους στο 2018. Πρόκειται για το παιχνίδι με την ΑΕΛ που θα διεξαχθεί στη Λάρισα την πρώτη Κυριακή του νέου έτους.

Εως τότε, ενδεχομένως να έχουν αλλάξει κάποια πρόσωπα στο δυναμικό των πρωτοπόρων του πρωταθλήματος. Οι Καπίνο, Ζντιέλαρ, Καρσελά, Μίλιτς και Μπεν αναζητούν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους, ενώ την πόρτα εξόδου αναμένεται να διαβεί και ο Εμενίκε. Επίσης, αβέβαιο είναι το μέλλον του Βούκοβιτς και του Μποτία. Ενας εκ των δύο θα συνεχίσει αλλού την καριέρα του. Παράλληλα, ο Οτζίτζα Οφόε βρίσκεται στο στόχαστρο της Πόρτο και της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας. Ακόμη, το όνομα του Σεμπά έχει μπει στη μεταγραφική λίστα ομάδων της Κίνας.

Από την πλευρά τους, οι ιθύνοντες των «Πειραιωτών» βρίσκονται σε αναζήτηση μεσοεπιθετικών στην αγορά του εξωτερικού. Από την Ελλάδα υπάρχει ζωηρό ενδιαφέρον για τον Εχσάν Χατζισαφί. Εφόσον αποκτηθεί ο Ιρανός ακραίος αμυντικός, θα είναι μαζί με τον Κούτρη οι δύο επιλογές του Λεμονή για το αριστερό άκρο της άμυνας. Λογικά έως τα τέλη Ιανουαρίου, οπότε και ολοκληρώνεται η χειμερινή μεταγραφική περίοδος, θα είναι ανοικτή η υπόθεση της οριστικής διαμόρφωσης του δυναμικού του Ολυμπιακού.

Ο Εμάνουελ Εμενίκε συνεχάρη δημόσια τη διοίκηση της Γκαλατάσαραϊ και τον Φατίχ Τερίμ για την απόφαση να στηρίξουν έμπρακτα τον Εμάνουελ Εμπουε στις δύσκολες στιγμές που περνάει: «Ενα μεγάλο ευχαριστώ στη Γκαλατάσαραϊ που θυμήθηκε αυτόν τον σκληρά εργαζόμενο αμυντικό, Εμάνουελ Εμπουε. Μακάρι να σας ευλογήσει ο Θεός. Εμάνουελ, μη νομίζεις ότι τα έχασες όλα, είμαστε ακριβώς πίσω σου. Να είσαι δυνατός», ανέφερε ο Εμενίκε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή