Νέα ήττα για τους Κλίβελαντ Καβαλίερς

Νέα ήττα για τους Κλίβελαντ Καβαλίερς

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δεύτερη συνεχόμενη ήττα στο ΝΒΑ γνώρισαν οι Κλίβελαντ Καβαλίερς του «βασιλιά» Λεμπρόν Τζέιμς από τους πραγματικούς «βασιλιάδες» Σακραμέντο Κινγκς που επικράτησαν 109-95 και είχαν πρωταγωνιστή τον 40χρονο Βινς Κάρτερ.

Ο επονομαζόμενος «Half Man» και «Air Canada» ολοκλήρωσε τον αγώνα με 24 πόντους (10/12 σουτ) και 5 ριμπάουντ, ενώ ο πρώην άσος της Φενέρμπαχτσε Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς σκόραρε 16 πόντους και ο Γουίλι Σέουλι-Στέιν είχε 17 πόντους. Οι Κώστας Κουφός και Γιώργος Παπαγιάννης δεν πήραν χρόνο συμμετοχής με την ομάδα του Σακραμέντο.

Για το Κλίβελαντ, ο Λοβ σημείωσε 23 πόντους και η στατιστική του Λεμπρόν είχε παραγωγή 16 πόντους, 10 ριμπάουντ, 14 ασίστ και 5 κλεψίματα, σ’ ένα ακόμα φετινό τρεμπλ-νταμπλ. Είκοσι πέντε ασίστ έδωσε ο Ραγιόν Ρόντο των Νιου Ορλινς Πέλικανς στη νίκη κόντρα στους Μπρούκλιν Νετς (128-113), ενώ οι Σικάγο Μπουλς ανέτρεψαν διαφορά 15 πόντων των Νιου Γιορκ Νικς και νίκησαν 92-87.

Διαφορά είκοσι πόντων απώλεσαν οι Μπόστον Σέλτικς στον αγώνα με τους Χόρνετς, αλλά απέφυγαν την ήττα και επιβλήθηκαν 102-91 στη Σάρλοτ. Μεγάλο σασπένς είχε η αναμέτρηση των Μινεσότα Τίμπεργουλβς με τους Ντένβερ Νάγκετς που κρίθηκε στην παράταση (128-115) από τον Τζιμ Μπάτλερ, καθώς σκόραρε τους 12 από τους 14 πόντους των «λύκων».

• Στην Κίνα και στους Guangdong Southern Tigers θα συνεχίσει πιθανότατα την καριέρα του ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Μάικ Τζέιμς, ύστερα από τη διακοπή της συνεργασίας του με τους Φίνιξ Σανς.

Η κινεζική ομάδα του έχει προσφέρει αποδοχές ενός εκατ. δολ. για τους 5 επόμενους μήνες, υπό τον όρο ότι η ομάδα του θα φτάσει μέχρι το τέλος του δρόμου στα πλέι οφ του πρωταθλήματος.

• Οι αποψινοί αγώνες της Ευρωλίγκας: Χίμκι – Μπαρτσελόνα, Ανατολού Εφές – Μπάμπεργκ, Μπασκόνια – ΤΣΣΚΑ, Αρμάνι – Ερυθρός Αστέρας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή