ΕΛΛΑΔΑ

Εμφύλιος στο κίνημα του Σώρρα

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Ο καταζητούμενος Αρτέμης Σώρρας έκανε επανεμφάνιση με νέο ηχητικό μήνυμα στο οποίο επιτίθεται με βαρείς χαρακτηρισμούς στους παλιούς του συνεργάτες.

Αφορμή για την παρέμβαση του Σώρρα αποτέλεσε ένα κείμενο της νομικής συμβούλου της «Ελλήνων Συνέλευσις», Νάνσυ Γεωργοσοπούλου, στο οποίο μεταξύ άλλων αναφέρει ότι τον τελευταίο καιρό, «τους διοικεί μία φωνή». 

«Πόσο καταραμένα προδοτόσκυλα είστε ρε ζώα… ζώα. Είχαν κανονίσει τα πάντα να διαλύσουν την Ελλήνων Συνέλευσις, να ξεφτιλίσουν διεθνώς τον Σώρρα, να γίνει της κακομοίρας και τώρα ακόμα συζητάνε κάποιοι άνθρωποι ότι είμαι του καθεστώτος», ακούγεται χαρακτηριστικά να λέει ο Αρτέμης Σώρρας και συνέχισε στον ίδιο τόνο:

«Λες ρε Νάνσυ, μέσα στο κατάπτυστο κείμενό σου, ξεκινάς και λες στη φωνή όχι στον Αρτέμη Σώρρα "αν είναι ο πρόεδρος", ο υποτίθεται και κλείνεις το κείμενό σου ότι "αν θέλεις να παραιτηθώ να μου το πεις". Αφού πάλι από ηχητικό θα στο πω», συμπλήρωσε.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αρτέμης Σώρρας καταδικάστηκε σε 8ετή κάθειρξη τον περασμένο Μάρτιο για υπόθεση υπεξαίρεσης, χωρίς η έφεση να έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα, και έκτοτε διαφεύγει των αρχών κάνοντας σποραδικές εμφανίσεις με ηχητικά μηνύματα η βίντεο.
 

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ