Μητσοτάκης: Το 2018 να γυρίσουμε σελίδα

Μητσοτάκης: Το 2018 να γυρίσουμε σελίδα

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Για τους περισσότερους Έλληνες το 2017 ήταν ένας δύσκολος χρόνος. Χρονιά γεμάτη χαμένες ευκαιρίες για τη χώρα μας. Θα μπορούσαν να γίνουν πολλά αλλά δυστυχώς έγιναν ελάχιστα», σημειώνει στο μήνυμά του για την Πρωτοχρονιά ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Τις άγιες αυτές ημέρες η σκέψη μου είναι σε εκείνους που περνάνε δύσκολα. Ξέρω τι αντιμετωπίζουν. Ξέρω ότι για πολλούς η καθημερινότητα είναι πραγματικός αγώνας επιβίωσης. Η σκέψη μου είναι επίσης σε αυτούς που τα τελευταία χρόνια ξενιτεύτηκαν για να βρουν δουλειά και που δεν μπορούν δυστυχώς αυτές τις ημέρες να είναι κοντά στους δικούς τους», συνεχίζει και για τη νέα χρονιά ο πρόεδρος της ΝΔ προσθέτει: «Κάθε Πρωτοχρονιά όμως γεννά από μόνη της και μια ελπίδα. Γίνεται αφορμή να ξαναθέσουμε τους στόχους μας, ατομικούς και συλλογικούς. Το πιστεύω βαθιά. Οι Έλληνες αξίζουμε καλύτερα και το 2018 μπορεί να γίνει αφετηρία να πάρει ξανά μπροστά η χώρα. Να γυρίσουμε σελίδα. Η Ελλάδα να ξαναμπεί σε τροχιά διατηρήσιμης ανάπτυξης. Οι πολίτες να μην πνίγονται στους φόρους, να νιώθουν ασφάλεια και αν μην αισθάνονται ανυπεράσπιστοι απέναντι σε κάθε απειλή, να υπάρχουν δουλειές και ευκαιρίες για όλους. Η ζωή των Ελλήνων να γίνει καλύτερη. Όλα αυτά πιστεύω βαθιά ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε ενωμένοι και με πίστη στις δυνατότητές μας. Μπορούμε να ξανακάνουμε την Ελλάδα όπως την θέλουμε και όπως μας αξίζει. Εύχομαι από την καρδιά μου να είστε όλοι καλά με τις οικογένειές σας και το 2018 να φέρει περισσότερες χαρές σε εσάς και τους δικούς σας. Καλή χρονιά σε όλους», καταλήγει ο πρόεδρος της ΝΔ.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή