Αποδοκιμάζει ως ακραίες τις δηλώσεις του Ραβίνου Μορντεχάι Φριζή η πρεσβεία του Ισραήλ

Αποδοκιμάζει ως ακραίες τις δηλώσεις του Ραβίνου Μορντεχάι Φριζή η πρεσβεία του Ισραήλ

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ως ακραίες χαρακτηρίζει τις δηλώσεις του Ραβίνου Μορντεχάι Φριζή σχετικά με την επίθεση του Ρουβίκωνα η πρεσβεία του Ισραήλ στην Ελλάδα.

Παράλληλα κάνει λόγο για προσωπική άποψη του Ραβίνου, η οποία δεν έχει καμία σχέση με την επίσημη θέση της πρεσβείας.

Αναλυτικά η πρεσβεία του Ισραήλ αναφέρει: Ο Ραβίνος Μορντεχάι Φριζής (Mordechai Frizis), ο οποίος διαμένει στο Ισραήλ, ανάρτησε πρόσφατα ακραίες δηλώσεις στο youtube σχετικά με την επίθεση με μπογιές εναντίον της Πρεσβείας του Ισραήλ την περασμένη εβδομάδα για την οποία η οργάνωση Ρουβίκωνας ανέλαβε την πλήρη ευθύνη.

Η Πρεσβεία του Ισραήλ στην Ελλάδα αποδοκιμάζει την ακραία ανακοίνωση του Ραβίνου Φριζή και δηλώνει ξεκάθαρα ότι πρόκειται για την δική του προσωπική άποψη η οποία ουδεμία σχέση έχει με την επίσημη θέση της Πρεσβείας

Σημειώνεται ότι ο Ραβίνος Μορντεχάι Φριζής είχε εξαπολύσει σφοδρή επίθεση με βαρείς χαρακτηρισμούς κατά της οργάνωσης Ρουβίκωνας αποκαλώντας τους «αναρχοάπλυτους, θρασύδειλους, βρωμερούς τυπάκους και τύπισσες» και απειλώντας τους ότι οι μυστικές υπηρεσίες του Ισραήλ τους έχουν ήδη φακελωμένους. «Αναρχοκουμούνια, σας φτύνουμε και τον Μαρξ, τον προδότη τον Εβραίο αντισημίτη, σας φτύνουμε και τον Μπακούνιν» αναφέρει μεταξύ άλλων στο «διάγγελμά» του ο ραββίνος.

Υπενθυμίζεται ότι οι δηλώσεις αυτές είχαν αποτελέσει αντικείμενο πολιτικής αντιπαράθεσης καθώς κομματικά στελέχη έσπευσαν να τις επικροτήσουν ή να τις αποδοκιμάσουν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή