ΝΔ: Τυχοδιωκτική η συμπεριφορά της κυβέρνησης στο θέμα των «8»

ΝΔ: Τυχοδιωκτική η συμπεριφορά της κυβέρνησης στο θέμα των «8»

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νέα επίθεση στην κυβέρνηση για την «τυχοδιωκτική», όπως την χαρακτηρίζει, συμπεριφορά της στο θέμα των οκτώ Τούρκων αξιωματικών εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία δια της εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, Μαρίας Σπυράκη.

«Η Κυβέρνηση, εδώ και εβδομάδες, δεν διαψεύδει τους ισχυρισμούς του κ. Ερντογάν, ότι ο κ.Τσίπρας υποσχέθηκε να δρομολογήσει την έκδοση των οκτώ Τούρκων αξιωματικών, λέει η κυρία Σπυράκη και προσθέτει:.

«Οι οκτώ αξιωματικοί που κατέφυγαν στην Ελλάδα δεν μπορούν να εκδοθούν στην Τουρκία υπό τις παρούσες συνθήκες. Το αποφάσισε αμετάκλητα ο Άρειος Πάγος. Η διαδικασία για την παροχή ασύλου στους αξιωματικούς δεν έχει τελεσιδικήσει, αλλά η Κυβέρνηση δίνει δείγμα γραφής των διαθέσεών της».

Και η δήλωση της κυρίας Σπυράκη καταλήγει: «Η Κυβέρνηση συμπεριφέρεται τυχοδιωκτικά σε μια πολύ  ευαίσθητη υπόθεση, παραβλέποντας ότι η Ελλάδα είναι κράτος Δικαίου και μέλος της Ε.Ε.». 

Απάντηση Τζανακόπουλου σε Σπυράκη

Στην κ. Σπυράκη απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος. Συγκεκριμένα, ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος σημειώνει:

«Η κ. Σπυράκη δεν άκουσε την τοποθέτηση της κυβέρνησης. Η κ. Σπυράκη να ακούσει την τοποθέτηση της κυβέρνησης. Η κ. Σπυράκη αφού ακούσει την τοποθέτηση της κυβέρνησης να ξαναγράψει τη δήλωσή της».

Η Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, απαντώντας στη συνέχεια στον κυβερνητικό εκπρόσωπο δήλωσε:  «Ο κ. Τζανακόπουλος θα ήθελε προφανώς να γράφει και να εγκρίνει ο ίδιος τις ανακοινώσεις της Αντιπολίτευσης.

Του συστήνουμε να κάνει λίγη ακόμη υπομονή…».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή