Εμμεση έκδοση των «οκτώ» στην Τουρκία «βλέπει» ο Λοβέρδος

Εμμεση έκδοση των «οκτώ» στην Τουρκία «βλέπει» ο Λοβέρδος

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για σενάριο η Ελλάδα να εκδώσει τους οκτώ Τούρκους στρατιωτικούς σε τρίτη χώρα και από εκεί να καταλήξουν στην Τουρκία έκανε λόγο, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέας Λοβέρδος.

«Νομίζω ότι η συμφωνία που αποκαλύπτεται μέρα με τη μέρα είναι ότι κάπου θα τους πάνε και από εκεί θα πάνε στη Τουρκία» τόνισε μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Ο κ. Λοβέρδος σχολιάζοντας παράλληλα την κίνηση της κυβέρνησης να καταθέσει αίτηση ακύρωσης της απόφασης της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Ασύλου, έκανε λόγο για «δουλική σπουδή».

«Αυτή η κίνηση της δουλικής σπουδής να κατατεθεί αυτή η έφεση εναντίον τη απόφασης της επιτροπής πολιτικού ασύλου, δείχνει κυνισμό, παραβίαση κάθε έννοιας δημοκρατικής αρχής και ευαισθησίας και αυτό είπαμε από την πρώτη στιγμή. Δεν το περιμένει κανείς εύκολα να το κάνει μια κυβέρνηση της Ελλάδας αυτό που έκανε αυτή η κυβέρνηση. Είναι η πιο κυνική κυβέρνηση που είχαμε ποτέ» τόνισε  ο κ. Λοβέρδος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή