ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λεβέντης για ΠΓΔΜ: «Πηγαίνουμε σε μια προδοσία πλαγίως»

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης αναφερόμενος στο θέμα της ΠΓΔΜ, εξέφρασε την άποψη ότι «χρειάζονται κάποια ανταλλάγματα στην πολιτική». Παράλληλα  επεσήμανε  ότι σε ένα ενδεχόμενο συμβούλιο πολιτικών αρχηγών, ο ίδιος θα ακολουθήσει την παρακάτω στάση: «Θα τους στρέψω στη λύση να δώσουμε οικονομικά ανταλλάγματα και αυτοί να δώσουν το όνομα Σκόπια. Χρειάζονται κάποια ανταλλάγματα στην πολιτική. Τα έχουμε εξετάσει αυτά;».

«Ο Τσίπρας πάει να περάσει μια λύση που θα συμφωνήσουν, ο ίδιος, ο Μητσοτάκης και η Γεννηματά. Πηγαίνουμε σε μία προδοσία πλαγίως με συμμετοχή Γεννηματά και ΝΔ» εκτίμησε ο κ. Λεβέντης σε ραδιοφωνική συνέντευξή του στο Πρώτο Θέμα.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων προέβλεψε ότι «θα πάμε σε εκλογές με επίκληση του Σκοπιανού και θα το δώσει (σσ το όνομα) μετά ο Μητσοτάκης. Ο Τσίπρας θέλει να περάσει τον Καμμένο μέσω Γεννηματά και Μητσοτάκη».

Ο κ. Λεβέντης σημείωσε ακόμη, ότι «πρέπει να υπάρχει μια κυβέρνηση 230 βουλευτών και να συμμετέχουν ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ. Αυτή τη στιγμή η κυβέρνηση παραπαίει. Όσο κάθεται τόσο μεγαλύτερη ζημιά προκαλεί».

Ερωτηθείς, ωστόσο, για το ενδεχόμενο να συμμετάσχει η Ένωση Κεντρώων σε μία τέτοια κυβέρνηση, απάντησε αρνητικά, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εμείς δεν έχουμε καψούρα για υπουργεία. Η κ. Γεννηματά και ο κ. Καμμένος θέλουν μερίδιο στα λάφυρα».

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ