Λεβέντης για ΠΓΔΜ: «Πηγαίνουμε σε μια προδοσία πλαγίως»

Λεβέντης για ΠΓΔΜ: «Πηγαίνουμε σε μια προδοσία πλαγίως»

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης αναφερόμενος στο θέμα της ΠΓΔΜ, εξέφρασε την άποψη ότι «χρειάζονται κάποια ανταλλάγματα στην πολιτική». Παράλληλα  επεσήμανε  ότι σε ένα ενδεχόμενο συμβούλιο πολιτικών αρχηγών, ο ίδιος θα ακολουθήσει την παρακάτω στάση: «Θα τους στρέψω στη λύση να δώσουμε οικονομικά ανταλλάγματα και αυτοί να δώσουν το όνομα Σκόπια. Χρειάζονται κάποια ανταλλάγματα στην πολιτική. Τα έχουμε εξετάσει αυτά;».

«Ο Τσίπρας πάει να περάσει μια λύση που θα συμφωνήσουν, ο ίδιος, ο Μητσοτάκης και η Γεννηματά. Πηγαίνουμε σε μία προδοσία πλαγίως με συμμετοχή Γεννηματά και ΝΔ» εκτίμησε ο κ. Λεβέντης σε ραδιοφωνική συνέντευξή του στο Πρώτο Θέμα.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων προέβλεψε ότι «θα πάμε σε εκλογές με επίκληση του Σκοπιανού και θα το δώσει (σσ το όνομα) μετά ο Μητσοτάκης. Ο Τσίπρας θέλει να περάσει τον Καμμένο μέσω Γεννηματά και Μητσοτάκη».

Ο κ. Λεβέντης σημείωσε ακόμη, ότι «πρέπει να υπάρχει μια κυβέρνηση 230 βουλευτών και να συμμετέχουν ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ. Αυτή τη στιγμή η κυβέρνηση παραπαίει. Όσο κάθεται τόσο μεγαλύτερη ζημιά προκαλεί».

Ερωτηθείς, ωστόσο, για το ενδεχόμενο να συμμετάσχει η Ένωση Κεντρώων σε μία τέτοια κυβέρνηση, απάντησε αρνητικά, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εμείς δεν έχουμε καψούρα για υπουργεία. Η κ. Γεννηματά και ο κ. Καμμένος θέλουν μερίδιο στα λάφυρα».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή