12 cool ιδέες για να φορέσεις το τζιν σου με ψηλοτάκουνα το 2018

12 cool ιδέες για να φορέσεις το τζιν σου με ψηλοτάκουνα το 2018

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Από cozy πλεκτά μέχρι μια vinyl καμπαρντίνα οι ιδέες για να φορέσει το μπλε τζιν σου το 2018 είναι άπειρες. Το κλασσικό κομμάτι της ντουλάπας μας γίνεται καμβάς και υποδεχόμαστε τη νέα χρονιά με 13 cool σύνολα που θα μας οδηγήσουν από το γραφείο μέχρι μια βραδινή έξοδο ή ένα κυριακάτικο brunch, ενώ ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα θα αναβαθμίσει αυτόματα το πιο απλό look μας χαρίζοντας έξτρα πόντους στο στυλ μας τη νέα χρονιά.

Άλλωστε μπορούμε να καταλάβουμε την ανάγκη για ανανέωση και τι καλύτερο από το να αποταθούμε στο διαχρονικό κομμάτι που δεν θα μας απογοητεύσει ούτε και φέτος. Γι' αυτό σας παραθέτουμε κάποια έξυπνα τρικ που θα σας εμπνεύσουν.

  • Αποδείξτε το ταλέντο σας στο layering με ένα φόρεμα πάνω από το cropped μπλε τζιν σας, και προσθέστε ένα μακρύ πουλόβερ από πάνω με logo. Ολοκληρώστε το look σας με ένα ζευγάρι μεταλιζέ mules με μεσαίο τακούνι.
  • Ένα τοπ ή ένα σακάκι με φουσκωτά μανίκια θα δώσει στη στιγμή έξτρα φινέτσα στο look σας. Συνδυάστε το με κλασσικές γόβες σε έντονο χρώμα και διατηρήστε μίνιμαλ την υπόλοιπη εμφάνισή σας.
  • Ένα statement μακρύ γούνινο παλτό πάνω από το μπλε τζιν και το λευκό ζιβάγκο σας συνδυασμένο με slingbacks θα σσς οδηγήσει από το γραφείο κατευθείαν σε μια βραδινή έξοδο.

 

Διαβάστε περισσότερα στο mustonline.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή