Αρχή με Αζεβέδο για τον ΠΑΟΚ

Αρχή με Αζεβέδο για τον ΠΑΟΚ

1' 42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την πρώτη του μεταγραφή για το 2018 ετοιμάζεται να ολοκληρώσει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος βρίσκεται στην τελική ευθεία απόκτησης του Μάρσιο Αζεβέδο. Ο 31χρονος αριστερός μπακ αναμένεται στη Θεσσαλονίκη μέχρι την Παρασκευή προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Ο Βραζιλιάνος έχει συμφωνήσει για συνεργασία έξι μηνών με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, η οποία θα έχει οψιόν αγοράς το καλοκαίρι.

Η μεταγραφή του Αζεβέδο δεν αποκλείεται να είναι και η μοναδική για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Υπάρχουν, βέβαια, σκέψεις για την απόκτηση και ενός κεντρικού αμυντικού, με το επιτελείο του ΠΑΟΚ να «χτενίζει» την αγορά προκειμένου να εντοπιστεί ο κατάλληλος στόχος. Ενα σενάριο που κυκλοφόρησε χθες στα Σκόπια αφορά την περίπτωση του Ντάνιελ Μόισοφ ο οποίος αγωνίζεται στην ΑΕΚ Λάρνακας. Ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα ekipa.mk δήλωσε μεταξύ άλλων: «Ναι, έχω ακούσει για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, αλλά δεν ξέρω τίποτα παραπάνω γι’ αυτό. Προς το παρόν, δεν υπάρχει κάτι επίσημο. Ποτέ δεν ξέρεις τι συμβαίνει στο ποδόσφαιρο. Εάν παρουσιαστεί μια ευκαιρία για έναν μεγαλύτερο σύλλογο, σε άλλη χώρα, τα πάντα μπορούν να συμβούν».

Κινητικότητα υπάρχει και στην έξοδο της Τούμπας, με τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς να συγκεντρώνει όλο και περισσότερους μνηστήρες. Ο Σέρβος επιθετικός, μάλιστα, σε συνέντευξή του στη σερβική εφημερίδα kurier άνοιξε για τα καλά την πόρτα της Αγγλίας, τονίζοντας: «Η Αγγλία αποτελεί μια ενδιαφέρουσα επιλογή. Είναι το όνειρο κάθε παίκτη να αγωνιστεί στην Πρέμιερ Λιγκ. Ισως αυτό να συμβεί τον Γενάρη, ίσως το καλοκαίρι, θα δούμε. Υπάρχει ενδιαφέρον για εμένα, αλλά αυτό που τώρα με ενδιαφέρει είναι να βάζω γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ».

• Την παιδοογκολογική πτέρυγα του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου επισκέφθηκαν χθες οι Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και Δημήτρης Λημνιός. Οι δύο παίκτες του «Δικεφάλου του Βορρά» χάρισαν όμορφες στιγμές στα μικρά παιδιά που δίνουν καθημερινά μάχη για τη ζωή.

• Οι Παναγιώτης Γλύκος και Ομάρ ελ Καντουρί συνέχισαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ στη λίστα των απόντων περιλαμβάνεται και ο τιμωρημένος Ρόμπερτ Μακ. Οι υπόλοιποι παίκτες βρίσκονται στη διάθεση του Λουτσέσκου για τη σαββατιάτικη αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό στην Τούμπα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή