Από σήμερα οι αιτήσεις για 548 μόνιμες θέσεις στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων

Από σήμερα οι αιτήσεις για 548 μόνιμες θέσεις στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αρχισε από σήμερα Τετάρτη και ολοκληρώνεται την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου (στις 14:00) η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για την προκήρυξη 1Γ/2017 του ΑΣΕΠ για 548 μόνιμες θέσεις Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης, μέσω γραπτού διαγωνισμού, στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ).

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο Α.Σ.Ε.Π., μέσω του διαδικτυακού του τόπου (www.asep.gr – Πολίτες → Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες) ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στο παράρτημα Ζ΄ της προκήρυξης (ΦΕΚ 40/01-12-2017 και ΦΕΚ 44/21-12-2017, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ).

Η συμμετοχή στην εν λόγω διαδικασία ολοκληρώνεται με την αποστολή της υπογεγραμμένης εκτυπωμένης μορφής της ηλεκτρονικής αίτησης των υποψηφίων, με τα απαιτούμενα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά, μέχρι και την 22α Ιανουαρίου 2018, ημέρα Δευτέρα, ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση:

Α.Σ.Ε.Π.

Αίτηση για την Προκήρυξη 1Γ/2017

Τ.Θ. 14308

Αθήνα Τ.Κ. 11510

Για την ομαλή λειτουργία του συστήματος υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων, η ανεξάρτητη αρχή συνιστά στους υποψήφιους να μην περιμένουν την τελευταία ημέρα για να υποβάλλουν την ηλεκτρονική τους αίτηση καθώς τυχόν υπερφόρτωση του διαδικτύου ή σφάλμα στη σύνδεση με αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε δυσκολία ή αδυναμία υποβολής αυτής.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή