Η Λάρισα μπαίνει σε πρώτο πλάνο για τον Ολυμπιακό

Η Λάρισα μπαίνει σε πρώτο πλάνο για τον Ολυμπιακό

1' 53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Απόλυτη συγκέντρωση στην πρώτη αγωνιστική υποχρέωση της νέας χρονιάς είναι ο στόχος όλων όσοι σχετίζονται με τον Ολυμπιακό. Εχοντας «καθίσει η σκόνη» από την υπόθεση του Οσκαρ Γκαρθία μετά τη διευκρίνιση των «Πειραιωτών» πως δεν υπάρχει θέμα συνεργασίας μαζί του, ο Τάκης Λεμονής προετοιμάζει τους παίκτες του για τον κυριακάτικο αγώνα με την ΑΕΛ στη Λάρισα (η σέντρα θα γίνει στις 19.30). Στη χθεσινή προπόνηση προέκυψε πρόβλημα με τον Οτζίτζα Οφόε. Ο μεσοεπιθετικός των «Πειραιωτών» αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη διάρκεια της προπόνησης και δεν ολοκλήρωσε το πρόγραμμά της, με αποτέλεσμα να είναι αμφίβολη η συμμετοχή του στην αναμέτρηση του θεσσαλικού κάμπου.

Παράλληλα, τόσο ο Παπ Αμπού Σισέ όσο και ο Αλμπέρτο Μποτία δεν ήταν σε θέση να γυμναστούν κανονικά, καθώς αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Σήμερα θα επιχειρήσουν να κάνουν όλο το πρόγραμμα της προπόνησης (είναι πρωινή, ενώ για την Παρασκευή έχει προγραμματιστεί απογευματινή προπόνηση) και εφόσον τα καταφέρουν, τότε ο 57χρονος τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδας θα τους υπολογίζει για το παιχνίδι με την ΑΕΛ. Αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Σεμπά. Το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα της χειμερινής περιόδου, ο Εσχάν Χατζισαφί, προπονείται κανονικά και αναμένεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή του αγώνα στη Λάρισα. Να σημειωθεί πως δεν θα πάρει τη φανέλα με το νούμερο 28 που είχε στον Πανιώνιο, αφού είναι «κλεισμένη» από τον Αντρέ Μάρτινς, αλλά θα φοράει το νούμερο 20.

Μεταγραφικές κινήσεις

Την ίδια ώρα, οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού βρίσκονται σε αναζήτηση εξτρέμ και επιθετικού στην αγορά του εξωτερικού. Σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα, οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν την περίπτωση του Λοΐκ Ρεμί. Ο 30χρονος Γάλλος ακραίος επιθετικός αγωνίζεται στη Λας Πάλμας. Παράλληλα, μέσα ενημέρωσης της Αγγλίας αναφέρουν πως στο τέλος του μήνα η Νιούκαστλ ενδέχεται να ανάψει το πράσινο φως για την πώληση του Μίτροβιτς. Σε μια τέτοια περίπτωση, ενδεχομένως να απασχολήσει τους «Πειραιώτες». Βελγικό μέσο ενημέρωσης μετέδωσε χθες πως, πλην του Ολυμπιακού, για τον διεθνή Σέρβο επιθετικό ενδιαφέρεται και η Αντερλεχτ.

Δημοσιεύματα από την Κροατία βάζουν τον Φίλιπ Μπράνταριτς στη μεταγραφική λίστα της ομάδας του Πειραιά, αλλά και της Μπολόνια. Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής της Ριέκα, που παίζει στην άμυνα αλλά και ως κεντρικός μέσος, σε 23 αγώνες μετράει 3 γκολ, ενώ έχει βγάλει και 6 ασίστ. Από την πλευρά του ποδοσφαιριστή διέρρευσε και το ενδιαφέρον της Τζένοα, όπως και της Σασουόλο, με προσφορές ύψους 4 εκατομμυρίων ευρώ.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή