Flashback στην 5η Ιανουαρίου

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Flashback στην 5η Ιανουαρίου-1

Ο Ρεξ, το σκυλί ράτσας Κάβαλιερ Κινγκ Τσαρλς Σπάνιελ του προεδρικού ζεύγους, υποδέχεται τον Αμερικανό πρόεδρο Ρόναλντ Ρήγκαν και την πρώτη κυρία Νάνσυ Ρήγκαν στον Λεύκο Οίκο, κατά την επιστροφή τους από τις διακοπές των Χριστουγέννων, το 1989. Ήταν οι τελευταίες μέρες του προεδρικού ζεύγους στην Ουάσιγκτον, καθώς δύο εβδομάδες μετά ο διάδοχος του Ρήγκαν, Τζορτζ Μπους (ο πρεσβύτερος), θα ορκιζόταν 41ος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών. (AP Photo/J. Scott Applewhite)

Flashback στην 5η Ιανουαρίου-2

O 25χρονος θρυλικός κιθαρίστας της δεκαετίας του '60, Τζίμι Χέντριξ, οδηγείται σε αστυνομικό τμήμα της Στοκχόλμης, συνοδευόμενος από δύο αστυνομικούς, αφού τα έκανε «γυαλιά καρφιά» στο ξενοδοχείο που διέμενε, μετά από ένα «βαρύ» μεθύσι στη σουηδική πρωτεύουσα, το 1968. (AP Photo)

Flashback στην 5η Ιανουαρίου-3

O πρέσβης των Ηνωμένων Πολιτειών στη Μεγάλη Βρετανία, Τζόζεφ Π. Κένεντι, μαζί με τον γιο του, μετέπειτα Αμερικανό πρόεδρο Τζον Φ. Κένεντι, σε ηλικία μόλις 21 ετών, στη Νέα Υόρκη, το 1938. (AP Photo)

Flashback στην 5η Ιανουαρίου-4

Οι θρύλοι του βρετανικού πανκ, Σεξ Πίστολς, δίνουν την παρθενική τους συναυλία στις Ηνωμένες Πολιτείες, στην Ατλάντα της Τζόρτζια, το 1978. Από αριστερά διακρίνονται: O αυτοκαταστροφικός μπασίστας του συγκροτήματος, Σιντ Βίσιους, η εμβληματική ηγετική μορφή τους, Τζόνι Λίντον, ευρύτερα γνωστός ως Τζόνι Ρότεν, ο ντράμερ Πολ Κουκ και ο κιθαρίστας Στιβ Τζόουνς. (AP Photo)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή