Τα μυστικά ομορφιάς της Κάρλα Μπρούνι

Τα μυστικά ομορφιάς της Κάρλα Μπρούνι

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε συνέντευξή της στο Into the Gloss η Κάρλα Μπρούνι αποκάλυψε τα μυστικά ομορφιάς της και εμείς πήραμε σημειώσεις μιας και πρόκειται για μια από τις πιο όμορφες γυναίκες που στα 50 της χρόνια κατάφερε να ωριμάσει ωραία. Αρκεί μόνο να σας πούμε ότι σ' αυτά περιλαμβάνονται ένα μασάζ, μια καλή περιποίηση προσώπου αλλά και μια μπύρα στο μπάνιο. Είστε έτοιμες να τα ακολουθήσετε;

Η μουσικός και σύζυγος του Νικολά Σαρκοζί εξήγησε πως πριν από μια έξοδο, μια επίσημη εμφάνιση ή κάποια συναυλία επιλέγει να περιποιείται καλά το πρόσωπό της παρά να βάζει πολύ μακιγιάζ. «Κάνω πρώτα μια μάσκα αποτοξίνωσης και μετά μία με πηλό, ίσως και ένα ατμόλουτρο. Έχω ευαίσθητο δέρμα, οπότε μου αρέσουν οι μάσκες προσώπου. Σου δίνουν πραγματική λάμψη και βοηθούν να απαλλαγείς από οποιαδήποτε ξηρότητα του δέρματος, καθώς το οξυγονώνουν σωστά».

Σχετικά με το μακιγιάζ, εξηγεί πως αποφεύγει τους τόνους του ροδακινί και προτιμά να φορά απλώς μια βάση αντί για μέικαπ και χρησιμοποιεί ρουζ σε απόχρωση του ροζ. Όπως λέει το μακιγιάζ και τα μαλλιά της επιμελείται πάντα μόνη της, ακόμη κι όταν πρόκειται να εμφανιστεί σε κάποια συναυλία. «Μου παίρνει περίπου 30 λεπτά να βαφτώ και να φτιάξω τα μαλλιά μου, που τις περισσότερες φορές απλώς ισιώνω με ένα ένα σίδερο στις άκρες», λέει η ίδια. Όσο για αυτό που την χαλαρώνει μετά από μια κουραστική ημέρα, η Κάρλα Μπρούνι λέει πως απολαμβάνει «ένα ζεστό μπάνιο και μια μπύρα».

 

Διαβάστε περισσότερα στο mustonline.gr.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή