Ποτάμι: Εντολοδόχος του κ. Ερντογάν η κυβέρνηση

Ποτάμι: Εντολοδόχος του κ. Ερντογάν η κυβέρνηση

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επίθεση στην κυβέρνηση, την οποία χαρακτήρισε «εντολοδόχο» του Ερντογάν, εξαπέλυσε το Ποτάμι, μετά την απόφαση για προσωρινή αναστολή της διαδικασίας παροχής ασύλου του ενός από τους «8» Τούρκους στρατιωτικούς.

«H κυβέρνηση υιοθετώντας την επιχειρηματολογία της τουρκικής πλευράς, πέτυχε μέσω της αίτησης ακύρωσης του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής να «παγώσει» τη χορήγηση ασύλου στον Τούρκο συγκυβερνήτη του ελικοπτέρου που κατέφυγε στην Ελλάδα», ανέφερε αρχικά το Ποτάμι και συνέχισε:

«Ο κ. Ερντογάν σίγουρα πρέπει να αισθάνεται απόλυτα ικανοποιημένος. Το ταξίδι του απέδωσε. Η ελληνική κυβέρνηση λειτούργησε ως εντολοδόχος του. Πρόκειται για ύψιστη εθνική ντροπή. Πιστεύουμε ότι η ελληνική δικαιοσύνη θα σταθεί στο ύψος της όταν γίνει η οριστική κρίση της υπόθεσης».

ΚΚΕ: Η αναστολή χορήγησης ασύλου στον Τούρκο αξιωματικό, δημιουργεί ερωτηματικά για συμφωνίες της κυβέρνησης με τον Ερντογάν

«Η απόφαση του Διοικητικού Εφετείου για αναστολή της χορήγησης ασύλου του Τούρκου αξιωματικού, ήταν αυτή που ήθελε τόσο η ελληνική κυβέρνηση, που κατέθεσε τη σχετική αίτηση ακύρωσης, όσο και η κυβέρνηση της Τουρκίας» αναφέρει σχόλιο του ΚΚΕ για την αναστολή της χορήγησης ασύλου στον Τούρκο αξιωματικό.

«Η συγκεκριμένη εξέλιξη δημιουργεί ακόμα μεγαλύτερα ερωτηματικά για τυχόν μεθοδεύσεις και συμφωνίες της κυβέρνησης με τον Ερντογάν» καταλήγει το σχόλιο του κόμματος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή