ΕΛΛΑΔΑ

Παρέμβαση Κοτζιά στο θέμα των πλειστηριασμών μέσω της Κίνησης «Πράττω»

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Παρέμβαση στο θέμα των πλειστηριασμών πραγματοποιεί ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, μέσω της υπό την ηγεσία του Κίνησης Ιδεών και Δράσης «Πράττω», η οποία θα ζητήσει άμεσα, έως το Φεβρουάριο, να φέρει η κυνέρνηση νόμο, βάσει του οποίου δεν θα πλειστηριάζεται, για χρέη στις τράπεζες και στο δημόσιο, η πρώτη κατοικία μέχρι συγκεκριμένου χρηματικού ποσού. Στη συγκεκριμένη απόφαση προχώρησε η Πολιτική Γραμματεία του «Πράττω», στη συνεδρίαση της την περασμένη Παρασκευή, της οποίας προήδρευσε ο υπουργός. 

Εκτός από το κοινωνικό πρόβλημα των πλειστηριασμών, στη συνεδρίαση συζητήθηκαν και οι τρέχουσες εξελίξεις στα εθνικά θέματα. Ειδικότερα, ο κ. Κοτζιάς αναφέρθηκε στις μέχρι τώρα εξελίξεις για το ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ, με τα μέλη της Κίνησης να εκφράζουν την αποδοχή τους για την εισήγησή και τους πολιτικούς χειρισμούς του.

Η ανακοίνωση καταλήγει πως «το Πράττω θα συναινέσει και θα υποστηρίξει όλες τις ενέργειες που αποσκοπούν στην ενίσχυση των εθνικών συμφερόντων και των πολιτών της πατρίδας».

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ