Εριξε τους τόνους με ΠΑΟ ο Νίκλας Χουλτ

Εριξε τους τόνους με ΠΑΟ ο Νίκλας Χουλτ

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Φως στην άκρη ενός σκοτεινού τούνελ ξεπρόβαλε στην υπόθεση του Νίκλας Χουλτ! Η προσφυγή του διεθνή Σουηδού ήταν να εκδικαστεί χθες, αλλά με δική του πρωτοβουλία οδηγήθηκε σε αναβολή για την ερχόμενη Δευτέρα 15/1, σε μια προσπάθεια να προκύψει «βελούδινο διαζύγιο», χωρίς δικαστική εμπλοκή.

Οι διαπραγματεύσεις θα γίνουν μέσα στην εβδομάδα και, εάν βρεθεί εξωδικαστική λύση, το καλό σενάριο για τους «πράσινους» θα είναι να τον παραχωρήσουν με μεταγραφή έναντι ενός ικανοποιητικού ανταλλάγματος ή, έστω, χωρίς να επιβαρυνθούν περαιτέρω οικονομικά εφόσον θα έχει εξασφαλίσει ένα καλό συμβόλαιο. Το σενάριο παραμονής του μοιάζει απίθανο, υπάρχουν, όμως, ελάχιστες πιθανότητες να γίνει μια τόσο θεαματική ανατροπή, στην περίπτωση που δεν βρει ο Χουλτ πρόταση αντίστοιχη με το συμβόλαιο που έχει στον Παναθηναϊκό.

Ανοικτό παραμένει και το θέμα του Μολέντο. Η πρόταση του ΠΑΟΚ καλύπτει σε μεγάλο βαθμό τους «πράσινους», όχι όμως και τον Βραζιλιάνο αμυντικό, ο οποίος ζητεί καλύτερο συμβόλαιο με μοχλό πίεσης το προσύμφωνο που έχει υπογράψει με την Ιντερνασιονάλ για το καλοκαίρι.

Η βραζιλιάνικη ομάδα πρότεινε στον Παναθηναϊκό να διαλέξει, αντί χρημάτων, έναν παίκτη ως αντάλλαγμα από μια μεγάλη λίστα, προοπτική που σε αυτήν τη φάση δεν κρίνεται ικανοποιητική διότι υπάρχει άμεση ανάγκη ρευστού.

Ολα τα σενάρια είναι ανοικτά, με πιθανή τη μετακόμιση του Μολέντο στη Θεσσαλονίκη, παρότι φάνηκε να «παγώνει» το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ.

• Δεν ήταν σοβαροί οι τραυματισμοί των Λουντ, Μουνιέ, Κολοβέτσιου στο παιχνίδι με τον Πλατανιά και θα είναι διαθέσιμοι αύριο στη ρεβάνς του Κυπέλλου με τη Λαμία στη Λεωφόρο.

• Λεπτομέρειες απομένουν για τη διακοπή του δανεισμού του Καμπέσας και την ένταξή του στην Αβελίνο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή