Ενισχύεται με τον Βραζιλιάνο Αζεβέδο ο ΠΑΟΚ

Ενισχύεται με τον Βραζιλιάνο Αζεβέδο ο ΠΑΟΚ

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η νίκη του ΠΑΟΚ επί του Λεβαδειακού με 5-0 το Σάββατο, σε συνδυασμό με τη διατήρηση του εντυπωσιακού νικηφόρου σερί στην Τούμπα, έφερε νέα χαμόγελα στον «Δικέφαλο» που διατηρήθηκε μία ανάσα από την κορυφή της βαθμολογίας.

Οι μεταγραφικές αναζητήσεις των ιθυνόντων του ΠΑΟΚ συνεχίζονται και σήμερα αναμένεται να ανακοινωθεί η απόκτηση του Μάρσιο Αζεβέδο από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Ο 32χρονος αριστερός μπακ θα αποτελέσει μια σημαντική λύση στο «οπλοστάσιο» του Λουτσέσκου, δεδομένου ότι ο Λεβέκ δεν έχει προσφέρει στην ομάδα από τη στιγμή που αποκτήθηκε.

Οσον αφορά την υπόθεση Μολέδο, ο Βραζιλιάνος αμυντικός του Παναθηναϊκού έχει δείξει σαφή προτίμηση να αγωνιστεί στην Ιντερνασιονάλ, αλλά ο ΠΑΟΚ ελπίζει να μπορέσει να αποσπάσει θετική απάντηση του κεντρικού αμυντικού και να θωρακίσει ακόμη περισσότερο την άμυνά του. Ενδιαφέρον υπάρχει και για τον Εβγέν Χατσερίδη.

Με Τρίκαλα

Σήμερα στις 17.15, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τα Τρίκαλα στη διαδικαστική ρεβάνς του Κυπέλλου, καθώς είχαν επικρατήσει εκτός έδρας με 5-1 στον πρώτο αγώνα της φάσης των «16». Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που παίζουν λιγότερο στο πρωτάθλημα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή