Eπεισοδιακά μπήκε το 2018 στη Β΄ Εθνική

Eπεισοδιακά μπήκε το 2018 στη Β΄ Εθνική

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνέχεια στο επεισοδιακό ποδαρικό του 2018 στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ έδωσε χθες ο Απόλλων Πόντου. Με μια οργισμένη και μακροσκελή ανακοίνωσή του διαμαρτυρήθηκε έντονα για τη διαιτησία στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον Αρη και ζήτησε από τους αρμόδιους να «ασχοληθούν, επιτέλους, πολύ σοβαρά, μεθοδικά και οριστικά, για τη διευθέτηση των προβλημάτων του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης είχε επεισοδιακό χαρακτήρα, με συμπλοκές παικτών στ’ αποδυτήρια αλλά και φιλάθλων στις εξέδρες, όπου ένας οπαδός του Αρη έσπασε το πόδι του στην προσπάθειά του να πηδήξει τα κάγκελα.

Με τη νίκη αυτή ο Αρης παρέμεινε πρώτος με διαφορά ασφαλείας, τρεις βαθμούς μπροστά από την Παναχαϊκή και οκτώ από τον ΟΦΗ και τα Τρίκαλα. Η ομάδα της Κρήτης κατέβαλε χθες ένα μέρος των οφειλομένων στους παίκτες και δεν τίθεται θέμα αποχής τους από τα δύο επόμενα παιχνίδια, όπως είχαν «απειλήσει».

Η Δόξα Δράμας έχασε έδαφος με το εντός έδρας 0-0 με τον Παναιγιάλειο, αλλά η διοίκηση στηρίζει τον Διγκόζη.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 10ης αγωνιστικής: Αχαρναϊκός – Καλλιθέα 0-3 (ά.α.), ΟΦΗ – Κισσαμικός 3-0, Καραϊσκάκης – Εργοτέλης 2-1, Παναχαϊκή – Απόλλων Λαρ. 2-1, Αρης – Απόλλων Πόντου 2-0, Σπάρτη -Αιγινιακός 1-0, Δόξα Δρ. – Παναιγιάλειος 0-0, Πανσερραϊκός – Αν. Καρδίτσας 1-1. Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (10 αγ.): Αρης 26, Παναχαϊκή 23, ΟΦΗ 18, Τρίκαλα 18, Σπάρτη 17, Καραϊσκάκης 16, Δόξα Δρ. 15, Απόλλων Πόντου 14, Αν. Καρδίτσας 14, Βέροια 13, Κισσαμικός 12, Απόλλων Λαρ. 12, Πανσερραϊκός 11, Αιγινιακός 11, Παναιγιάλειος 10, Καλλιθέα 8, Εργοτέλης 3, Αχαρναϊκός -51. ΣΗΜ.: 1) ΟΦΗ, Βέροια, Δόξα Δρ. και Κισσαμικός έχουν από 9 αγώνες. 2) Ο Αχαρναϊκός έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα και έχει τιμωρηθεί με -54 β.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή