Ολο το φωτογραφικό ντοκουμέντο από τους βανδαλισμούς στο Πολυτεχνείο

Ολο το φωτογραφικό ντοκουμέντο από τους βανδαλισμούς στο Πολυτεχνείο

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αποκλειστικές φωτογραφίες από το «άβατο» του Πολυτεχνείου. Ανήμερα τα Φώτα, η «Κ» βρέθηκε στο εσωτερικό του Πολυτεχνείου. Σαν μια υπαίθρια… γκαλερί, το ίδρυμα φιλοξενεί στους τοίχους του δεκάδες κιλά σπρέι, στις διαδρομές του σκουπίδια και βρωμιά (μάκα, επί το λαϊκώτερον) και στα κτίρια σπασμένα παράθυρα και σκισμένες τέντες.

Το αποκλειστικό ρεπορτάζ της «Κ» προκάλεσε ήδη την αντίδραση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος με ανάρτησή του στο Twitter σχολίασε ότι «Το αίσχος αυτό στο ΕΜΠ και αλλού θα τελειώσει αμέσως με το που θα αναλάβουμε τη διακυβέρνηση της χώρας». Παράλληλα, το ζήτημα των βανδαλισμών του Πολυτεχνείου που ανέδειξε η «Κ» έφερε στη Βουλή και ο βουλευτής της ΝΔ, Νικήτας Κακλαμάνης.

Σήμερα, Τετάρτη, νέο αναλυτικό ρεπορτάζ και μαρτυρίες από την κατάσταση αναρχίας και εγκατάλειψης που επικρατεί σε ένα από τα πιο ιστορικά κτίρια της πρωτεύουσας στο kathimerini.gr.


Διαβάστε ακόμη: 

Εικόνες – σοκ στο Πολυτεχνείο

Πολυτεχνείο: Η υποστολή της λογικής και η ενθάρρυνση της βαρβαρότητας

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή