Τραμπ: Θα μπορούσα να κερδίσω την Οπρα σε μία εκλογική αναμέτρηση

Τραμπ: Θα μπορούσα να κερδίσω την Οπρα σε μία εκλογική αναμέτρηση

37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το ότι θα μπορούσε να κερδίσει την εξαιρετικά δημοφιλή πρώην τηλεοπτική παρουσιάστρια Όπρα Γουίνφρεϊ σε μία πιθανή εκλογική αναμέτρηση, δήλωσε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, αναφερόμενος στον «χαμό» που έγινε χτες στα αμερικανικά ΜΜΕ και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με μία πιθανή υποψηφιότητα της στις προεδρικές εκλογές του 2020. Εντούτοις, σύμφωνα με τον Αμερικανό πρόεδρο, η Αμερικανίδα δεν πρόκειται να διεκδικήσει την αμερικανική προεδρία. 

Ο Τραμπ προέβη στην παραπάνω δήλωση, ενώ μιλούσε σε δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε με βουλευτές στον Λευκό Οίκο, αναφέροντας μάλιστα ότι του «αρέσει» η Όπρα. 

Η φημολογία περί πιθανής καθόδου της στις επόμενες εκλογές προήλθε από την ομιλία που έδωσε στη φετινή τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών, η οποία επικεντρώθηκε στο «καυτό» ζήτημα των σεξουαλικών παρενοχλήσεων στο Χόλιγουντ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή