Διαμαρτυρία μελών του ΠΑΜΕ έξω από το Μαξίμου

Διαμαρτυρία μελών του ΠΑΜΕ έξω από το Μαξίμου

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Διαμαρτυρία έξω από το Μέγαρο Μαξίμου πραγματοποιούν αυτή τη στιγμή μέλη του ΠΑΜΕ.

Εργαζόμενοι από σωματεία του Ιδιωτικού και του Δημόσιου τομέα που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ καλούν την κυβέρνηση να αποσύρει το πολυνομοσχέδιο που περιορίζει , όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους, τις απεργίες και φέρνει επέκταση των πλειστηριασμών.

Διαμαρτυρία μελών του ΠΑΜΕ έξω από το Μαξίμου-1

Τα μέλη του ΠΑΜΕ σε ανακοίνωσή τους σημειώνουν:

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ παίρνοντας τη σκυτάλη από τις προηγούμενες κυβερνήσεις, υλοποιεί με σθένος ότι εκκρεμότητες είχαν αφήσει. Προχωράει κατά γράμμα όλες τις παραγγελίες του μεγάλου κεφαλαίου, φέρνοντας νέο γύρο ασφυκτικών μέτρων «δημοσιονομικής προσαρμογής» αλλά και καταστολής των εργατικών-λαϊκών αγώνων. Χέρι-χέρι με τη Νέα Δημοκρατία συμβαδίζουν και ψηφίζουν μέτρα απέναντι στη ζωή και τις ανάγκες του εργαζόμενου λαού, χτυπώντας παράλληλα την καρδιά των εργατικών-λαϊκών αγώνων, το δικαίωμα στην απεργία.

Το ΠΑΜΕ καλεί σε καθημερινή, μαζική, μαχητική, αγωνιστική δράση τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες, τη νεολαία, τους συνταξιούχους, τους ανέργους, τους αγρότες, τους ελευθεροεπαγγελματίες, όλο το λαό. Καλεί τις συνδικαλιστικές οργανώσεις να στηρίξουν την ΑΠΕΡΓΙΑ των Ομοσπονδιών και Εργατικών Κέντρων και να αυξηθούν οι αποφάσεις συμμετοχής για την Παρασκευή 12 Γενάρη (12μμ Ομόνοια), ημέρα που το πολυνομοσχέδιο θα βρίσκεται για συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής.»

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή