Η τριάδα και ο Ατρόμητος

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με την πρεμιέρα του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος φάνηκε να ξεκαθαρίζει η κατάσταση σε ό,τι αφορά την κούρσα για τον τίτλο. Οι άνετες νίκες των Ολυμπιακού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, καθώς κι αυτή του Ατρομήτου, έδειξαν πως ο μαραθώνιος θα κριθεί στα παιχνίδια μεταξύ των τριών πρωτοπόρων με… ρυθμιστή το Περιστέρι.

Θα ήταν πολύ ευχάριστο για το ελληνικό ποδόσφαιρο να μπορούσε να περιληφθεί και ο Ατρόμητος στα φαβορί. Ομως… Λέστερ, αναδεικνύονται μόνο στην Αγγλία. Οσο κι αν η τέταρτη στη βαθμολογία ομάδα δείχνει να μην υποχωρεί στις βλέψεις της και να ακολουθεί σε απόσταση αναπνοής τους «τρεις», πιστεύω πως πολύ δύσκολα θα αντέξει.

Σε ό,τι αφορά τις μεταγραφές, ο Ολυμπιακός έφερε πίσω τον Μιραλάς, αλλά μένει να φανεί κατά πόσον ο Βέλγος θα είναι αυτός που ήταν πριν από πέντε και πλέον χρόνια. Σίγουρα για το επίπεδο του δικού μας πρωταθλήματος παραμένει το «μεγάλο όνομα», όμως πιθανόν να… βαρύνουν τα χρόνια τις πλάτες του.

Η ΑΕΚ δεν δείχνει να ξεφεύγει από τον προϋπολογισμό της και οι κινήσεις της είναι μετρημένες. Σίγουρα ο Χιμένεθ δεν θέλει αλλαγή στις ισορροπίες, που θα μπορούσαν να χαλάσουν το κλίμα στα αποδυτήρια. Εξάλλου η ομάδα φαίνεται αγωνιστική με αγωνιστική να βρίσκει καλύτερο ρυθμό, οπότε όποια προσθήκη θα πρέπει να γίνει βάσει σωστού σχεδιασμού.

Οσο για τον ΠΑΟΚ, αν και λέγονται πολλά, δεν έχει προχωρήσει σε ηχηρή μεταγραφή. Ισως να πιστεύουν οι ιθύνοντες πως το πρόγραμμα είναι αυτό που θα τους δώσει τον τίτλο και όχι η απόκτηση παικτών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή