H ΛΑΕ έξω από συμβολαιογραφικό γραφείο για τους πλειστηριασμούς – Καταγγελία Λαφαζάνη για παρανομία

H ΛΑΕ έξω από συμβολαιογραφικό γραφείο για τους πλειστηριασμούς – Καταγγελία Λαφαζάνη για παρανομία

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε συμβολαιογραφείο επί της οδού Καποδιστρίου στην Αθήνα βρέθηκαν μέλη της Λαϊκής Ενότητας, μαζί με τον επικεφαλής της παράταξης, Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Όπως κατήγγειλε μάλιστα ο ίδιος, η συμβολαιογράφος δεν ήταν παρούσα στο γραφείο της. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί της, η συμβολαιογράφος του είπε «ότι δεν είναι αναγκαίο η συμβολαιογράφος που εκτελεί τον πλειστηριασμό να βρίσκεται στο γραφείο της. Μπορεί να κάνει τον πλειστηριασμό από οπουδήποτε», με τον ίδιο να σχολιάζει: «Είναι χονδροειδέστατη παρανομία, με τα μνημονιακά μέτρα η χώρα έχει έρθει σε σκοτεινό μεσαίωνα».

Παράλληλα, ο κ. Λαφαζάνης, μιλώντας στα στελέχη του κόμματός του, αναφέρθηκε στον ηλεκτρονικό πλειστηριασμό αγροτεμαχίου στον Ωρωπό για 100.000 ευρώ, ο οποίος δεν πραγματοποιήθηκε γιατί δεν βρέθηκε ενδιαφερόμενος.

Όπως υποστηρίζουν στελέχη της ΛΑΕ, ο νόμος ορίζει πως ο ηλεκτρονικός πλειστηριασμός θα πρέπει να τελείται παρουσία συμβολαιογράφου και μόνο από το συμβολαιογραφικό της γραφείο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή