Ο Ιγκόρ Σίλβα στη θέση του Φιγκέιρας στον Ολυμπιακό

Ο Ιγκόρ Σίλβα στη θέση του Φιγκέιρας στον Ολυμπιακό

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την τρίτη μεταγραφή στη χειμερινή περίοδο επισημοποίησε χθες ο Ολυμπιακός. Πρόκειται για το δεξί μπακ του Αστέρα Τρίπολης, Ιγκόρ Σίλβα, o οποίος παίρνει τη θέση του Ντιόγκο Φιγκέιρας στο δυναμικό των πρωτοπόρων του πρωταθλήματος. «Μου αρέσει που βρίσκομαι εδώ, σ’ αυτή τη μεγάλη ομάδα, την καλύτερη της Ελλάδας. Ελπίζω να κατακτήσω πολλούς τίτλους με τον Ολυμπιακό, είναι αυτό που όλοι επιθυμούμε», τόνισε ο 21 ετών Βραζιλιάνος ακραίος αμυντικός μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του.

Και προσέθεσε: «Θέλω να πω στον κόσμο του Ολυμπιακού ότι είμαι πολύ ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ. Θα προσπαθήσω να τα δώσω όλα, γιατί όλοι θέλουμε να είμαστε πρωταθλητές». Ο Ιγκόρ Σίλβα γεννήθηκε στο Ρίο ντε Τζανέιρο. Ξεκίνησε την καριέρα του στην Κομέρσιαλ, όπου τον ανακάλυψε ο Αστέρας Τρίπολης το 2015 και τον έφερε στην Ελλάδα. Με την ομάδα της Αρκαδίας έχει 34 συμμετοχές, εκ των οποίων οι 27 είναι στο πρωτάθλημα, όπου πέτυχε ένα γκολ και έβγαλε δύο ασίστ. Να σημειωθεί πως ο Φιγκέιρας έχει δεχθεί πρόταση από την Μπράγκα. Ακόμη, η Παρτιζάν και η Λέγκια Βαρσοβίας φέρονται να κινούνται τις τελευταίες ημέρες για την απόκτηση του Σάσα Ζντιέλαρ. Παράλληλα, οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού συνεχίζουν την αναζήτηση ενός ακόμη ποδοσφαιριστή με τα χαρακτηριστικά του Μιραλάς.

Στις 3 μ.μ. οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται τον Πλατανιά στο «Καραϊσκάκη» στη ρεβάνς της νίκης τους με 2-0 στο πρώτο παιχνίδι των Χανίων, για τη φάση των «32» του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Οσκαρ Γκαρθία θα κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο των «Πειραιωτών». Στην αποστολή συμπεριέλαβε 22 ποδοσφαιριστές, ανάμεσα στους οποίους είναι ο Κέβιν Μιραλάς. Συνοπτικά στη διάθεση του Ισπανού τεχνικού είναι οι Ανδρούτσος, Μποτία, Χουτεσιώτης, Σισέ, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Φιγκέιρας, Ζιλέ, Χατζισαφί, Ανσαριφάρντ, Μάριν, Μάρτινς, Μιραλάς, Νικολάου, Πάρντο, Προτό, Ρομαό, Σεμπά, Σκαφίδας, Ταχτσίδης, Βρουσάι, Βούκοβιτς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή