Σκαραμούτσι: «Κακή επιλογή» η πρόσληψη του Στίβ Μπάνον

Σκαραμούτσι: «Κακή επιλογή» η πρόσληψη του Στίβ Μπάνον

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Κακή επιλογή» χαρακτήρισε την πρόσληψη του Στιβ Μπάνον, ο πρώην διευθυντής επικοινωνίας του Λευκού Οίκου, Άντονι Σκαραμούτσι.

«Δεν έχει ομαδικό πνεύμα. Δεν μπορείς να πεις ότι ο Στιβ δεν είναι έξυπνος, δεν μπορείς να πεις ότι δεν γράφει καλά κι επίσης δεν μπορείς να πεις ότι μετά τον θάνατο του Άντριου Μπρέιτμπαρτ δεν βοήθησε στην αναβάθμιση του ιστότοπου. Ο ιστότοπος αυτός δεν έχει οικονομικά υπερκέρδη, αλλά είχε μια ισχυρή επίδραση στις τελευταίες εκλογές. Έτσι, θέλω να είμαι δίκαιος μαζί του, αλλά κι ακριβής», δήλωσε συγκεκριμένα ο Σκαραμούτσι στον Κρις Κουόμο του CNN.

Νωρίτερα χθες το πρωί, ο Μπάνον παραιτήθηκε από την θέση του στην διεύθυνση της ιστοσελίδας Breitbart News. Η εξέλιξη αυτή ακολούθησε τις δηλώσεις του που περιέχονται στο βιβλίο του δημοσιογράφου Μάικλ Γουλφ, «Οργή και Φωτιά», το οποίο κυκλοφόρησε τις προηγούμενες ημέρες. Όπως αναφέρετε στις σελίδες του, ο Μπάνον χαρακτήρισε τη συνάντηση του Τραμπ Τζούνιορ με μία δικηγόρο από την Ρωσία στον Πύργο Τραμπ, ως μία «αντιπατριωτική» πράξη, η οποία πιθανώς συνιστά προδοσία.

«Νομίζω ότι ήταν μία κακή επιλογή, όχι επειδή δεν ήταν ταλαντούχος, όχι επειδή δεν ήταν έξυπνος ή στρατηγικός, αλλά επειδή δεν ήθελε να παίξει εντός της ομάδας με τους άλλους ανθρώπους», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σκαραμούτσι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή