Ολυμπιακός: Πρόκριση με διπλό ντεμπούτο

Ολυμπιακός: Πρόκριση με διπλό ντεμπούτο

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οπως στα Χανιά, έτσι και στο Καραϊσκάκη, ο Ολυμπιακός επικράτησε του Πλατανιά με 2-0 και «σφράγισε» το εισιτήριο της πρόκρισης για τον προημιτελικό γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας. Αναμφίβολα, το πρόσωπο της χθεσινής ημέρας ήταν ο Κέβιν Μιραλάς. Με μόλις δύο προπονήσεις μετά την επιστροφή του στους «Πειραιώτες», αγωνίστηκε για 85 λεπτά, έχοντας εξαιρετική απόδοση. Ο κόσμος τον υποδέχθηκε με θέρμη και τον αποθέωσε τη στιγμή της αντικατάστασής του από τον Βρουσάι. Ο Οσκαρ Γκαρθία στο ντεμπούτο του στον πάγκο του Ολυμπιακού δοκίμασε 4-4-2. Κάτω από την εστία είχε τον Λευτέρη Χουτεσιώτη, ο οποίος φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Στο κέντρο της άμυνας χρησιμοποίησε τους Σισέ, Νικολάου, στα άκρα τον (υπ’ ατμόν) Φιγκέιρας και τον Χατζισαφί, που έπαιξε για πρώτη φορά με την ερυθρόλευκη φανέλα. Οι δύο αμυντικοί μέσοι ήταν οι Ζιλέ, Μάρτινς, εξτρέμ οι Ανδρούτσος, Σεμπά, ενώ ο Μιραλάς έπαιζε στην επίθεση μαζί με τον Τζούρτζεβιτς.

Ο τελευταίος ήταν ιδιαίτερα δραστήριος. Εχασε αρκετές ευκαιρίες, ενώ πέτυχε και τα δύο γκολ, στο 68΄ και στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων. «Ευχαριστώ τους φιλάθλους που βρέθηκαν εδώ. Ηταν πολύ όμορφο από πλευράς τους που ήρθαν εδώ αυτό το μεσημέρι», δήλωσε ο Οσκαρ Γκαρθία.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Χουτεσιώτης, Φιγκέιρας, Σισέ, Νικολάου, Χατζισαφί, Μάρτινς, Ζιλέ (79΄ Ταχτσίδης), Ανδρούτσος (69΄ Μάριν), Μιραλάς (85΄ Βρουσάι), Σεμπά, Τζούρτζεβιτς.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Κοκκαλάς, Μαλσά, Στόιτσεφ, Αγγελόπουλος, Κοροβέσης (46΄ Ντουαλά), Ζίκο (61΄ Μπούντνικ), Πατράλης, Πριντέτα, Ουές, Καρυπίδης (46΄ Βάντερσον), Πετρόπουλος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή