Σαρωτικός ο ΠΑΣ, άντεξε η ΑΕΛ

Σαρωτικός ο ΠΑΣ, άντεξε η ΑΕΛ

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επιβλητική εμφάνιση πραγματοποίησε ο ΠΑΣ Γιάννινα, συντρίβοντας με 4-0 τον Λεβαδειακό και εξασφαλίζοντας εμφατικά την πρόκρισή του στους «8» του Κυπέλλου. Δύο γκολ σημείωσε ο εντυπωσιακά αποτελεσματικός Πέδρο Κόντε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και το 80ό λεπτό, ενώ ο Τζημόπουλος στο 31ο ισοφάρισε το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, στον οποίο οι Βοιωτοί είχαν επικρατήσει με 1-0.

Ο Γαρουφαλλιάς στις καθυστερήσεις διαμόρφωσε το τελικό 4-0, βάζοντας τον ΠΑΣ Γιάννινα στην κλήρωση της Δευτέρας.

Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη κέρδισε για πρώτη φορά από την 28η Οκτωβρίου, ανεξαρτήτως διοργάνωσης.

Μέχρι χθες, είχε 9 παιχνίδια στα οποία έφερε έξι ισοπαλίες και τρεις ήττες. Την ισοφάριση του αποτελέσματος του πρώτου αγώνα (3-0) άγγιξε η Ξάνθη στον αγώνα με τη Λάρισα, ωστόσο οι «Βυσσινί» έστω και με πολύ άγχος προκρίθηκαν στην επόμενη φάση χάνοντας με 2-0. Ο Μελιόπουλος στο 27΄ άνοιξε το σκορ για την Ξάνθη με κεφαλιά, ενώ ο Σιλά στο 63΄ διαμόρφωσε με υπέροχο σουτ εκτός περιοχής το τελικό 2-0. Ο αγώνας είχε αρκετά νεύρα στο μεγαλύτερο διάστημα του 90λεπτου και οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με 10 ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Τζουρίτσκοβιτς στο 67΄. Με 9 τελείωσε η ΑΕΛ, για την οποία αποβλήθηκαν οι Ντέλετιτς και Καρατάσιος, ενώ έντονα παράπονα για τη διαιτησία εξέφρασε ο τερματοφύλακας της Ξάνθης Ζίφκοβιτς, αναφέροντας πως «μας εκνεύρισαν τα σφυρίγματα».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή