Εξι εταιρείες για το γήπεδο της ΑΕΚ

Εξι εταιρείες για το γήπεδο της ΑΕΚ

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ολοκληρώθηκε χθες η διαδικασία του διαγωνισμού των κατασκευαστικών εταιρειών που κατέθεσαν προτάσεις για την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ. Εξι εταιρείες κατέθεσαν τους φακέλους τους, που θα εξεταστούν από αυτή που έχει αναλάβει τον συντονισμό των έργων της «Αγιά Σοφιάς» και εντός του Φεβρουαρίου αναμένεται να ξεκινήσει η διαδικασία της δεύτερης φάσης των έργων. Ως προς τη χρηματοδότηση σε αυτό το σημείο του έργου, έχει εξασφαλιστεί το ποσό των 21 εκατ. ευρώ, τα οποία καλύπτονται κατά κύριο λόγο από τον Δημήτρη Μελισσανίδη που θα συνεισφέρει περίπου 15 εκατ. ευρώ και σε μικρότερα ποσοστά από τους κ. Παππά, Χατζηιωάννου που θα δώσουν από 2 εκατ. Περίπου 1 εκατ. ευρώ θα συνεισφέρει επιχειρηματίας που δεν θέλει να αποκαλύψει το όνομά του.

Στα αγωνιστικά, οι ιθύνοντες της ΑΕΚ είναι πλήρως ικανοποιημένοι από τα πρώτα δείγματα γραφής του Μασούντ, ο οποίος έχει καταγράψει ήδη δύο ασίστ σε δύο παιχνίδια, παρά το γεγονός πως δεν έχει ολοκληρώσει 90λεπτη παρουσία σε κανένα από τα δύο παιχνίδια. Βάσει της εικόνας που έχει δείξει ο Ιρανός, θεωρείται εξαιρετικά πιθανό να είναι βασικός στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα την Κυριακή, δεδομένου ότι ο Μπακασέτας είναι μεν υγιής αλλά έχει χάσει αρκετές προπονήσεις.

Περίπου 4.000 εισιτήρια έχουν ήδη πωληθεί για τον αγώνα με την Ντιναμό Κιέβου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή