Ανθρωποκυνηγητό με πυρά έξω από την Τροχαία Αθηνών

Ανθρωποκυνηγητό με πυρά έξω από την Τροχαία Αθηνών

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συναγερμός σήμανε λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι της Παρασκευής στο Μεταξουργείο όταν κατά τη διάρκεια μεταγωγής δύο αλλοδαπών με αυτοκίνητο της Ασφάλειας έξω από το κτίριο της Διεύθυνσης Τροχαίας Αθηνών στην οδό Δεληγιάννη, ένας εξ αυτών κατάφερε να βγάλει τις χειροπέδες του, να βγει από το παράθυρο του οχήματος και να επιχειρήσει να αποδράσει. 

Ακολούθησε καταδίωξη, κατά τη διάρκεια της οποίας, οι αστυνομικοί κατέφυγαν σε πυρά εκφοβισμού, ενώ λίγη ώρα μετά κατάφεραν να συλλάβουν τον επίδοξο δραπέτη.

Και οι δύο αλλοδαποί είναι Γεωργιανοί, ενώ μετά τη μεταγωγή (η οποία διεξαγόταν από άνδρες του τμήματος ασφαλείας Χαϊδαρίου) ο ένας θα μεταφερόταν στον Κορυδαλλό και ο δεύτερος στις φυλακές Ναυπλίου.

Οι  δύο Γεωργιανοί, ηλικίας 31 και 59 ετών,  είχαν συλληφθεί για διαρρήξεις και κλοπές από σπίτια στο Χαϊδάρι,  στις 9 Ιανουαρίου.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι δράστες το τελευταίο χρονικό διάστημα, παραβίαζαν τις εισόδους οικιών, κατά την διάρκεια απουσίας των ιδιοκτητών και στην συνέχεια ερευνούσαν τους χώρους και αφαιρούσαν χρηματικά ποσά, κοσμήματα και τιμαλφή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή