Δημ. Καμμένος για Ζουράρι: Ή εγώ ή αυτός

Δημ. Καμμένος για Ζουράρι: Ή εγώ ή αυτός

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την έντονη αντίδραση του βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Δημήτρη Καμμένου προκάλεσαν οι χθεσινές δηλώσεις του υφυπουργού Παιδείας Κώστας Ζουράρι.

«Ή εγώ ή αυτός» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος μιλώντας στον ΣΚΑΪ καλώντας παράλληλα τον υφυπουργό Παιδείας να ζητήσει δημόσια συγγνώμη.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Ζουράρις σε ραδιοφωνική του συνέντευξη έκανε προσβλητικές δηλώσεις για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού και την ομάδα του Άρη.

«Δεν θα ανεχθούμε δεύτερη προσβολή από τον Ζουράρι για τους οπαδούς των δύο ομάδων. Είναι διχαστικές δηλώσεις που δυναμιτίζουν το κλίμα» τόνισε ο Δημήτρης Καμμένος.

«Ή ο Δημήτρης Καμμένος ή ο Ζουράρις. Να παρθούν αποφάσεις σήμερα. Ας αποφασίσει ο πρωθυπουργός και ο Πάνος Καμμένος» επέμεινε.

«Δεν χωράει ούτε το "ποιητική αδεία". Θα πρέπει να γίνει σοβαρή συζήτηση πλέον. Υπάρχει σοβαρό ζήτημα, εγώ δεν ξανακάνω πίσω. Δεν επιτρέπω σε κανέναν να με προσβάλει επί προσωπικού» κατέληξε ο Δημήτρης Καμμένος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή