Flashback στη 16η Ιανουαρίου

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Flashback στη 16η Ιανουαρίου-1

Στεκόμενος πάνω στη λιμουζίνα του, ο Μάικλ Τζάκσον χαιρετά τα πλήθη θαυμαστών του, που έχουν συγκεντρωθεί έξω από το δικαστήριο, στο οποίο ο «Βασιλιάς της Ποπ» έχει κληθεί να καταθέσει , μετά την απαγγελία κατηγοριών εις βάρος του για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών, το 2004. (AP Photo/Nick Ut)

Flashback στη 16η Ιανουαρίου-2

Βαρέλια μπύρας καταστρέφονται μετά την κατάσχεση τους από αστυνομικούς υπεύθυνους για τη διακίνηση και κατανάλωση οινοπνευματόδων ποτών, κατά την περίοδο της Ποτοαπαγόρευσης, στη Νέα Υόρκη, το 1931. (ΑP Photo)

Flashback στη 16η Ιανουαρίου-3

Το Χόλιγουντ τιμά με ένα αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας τον Αμερικανό ηθοποιό και σκηνοθέτη Λέοναρντ Νiμόι, ευρύτερα γνωστό για τη συμμετοχή του στην πρώτη σειρά του franchise επιστημονικής φαντασίας Star Trek, στην οποία υποδύθηκε τον εξωγήινο Mr. Spock, τον δημοφιλέστερο χαρακτήρα της σειράς, το 1985. (AP Photo/Wally Fong)

Flashback στη 16η Ιανουαρίου-4

Ο ηγέτης της Κουβανικής Επανάστασης και μετέπειτα πρόεδρος της Κούβας, Φιντέλ Κάστρο, εκφωνεί έναν παθιασμένο λόγο κατά των ΗΠΑ και του έκπτωτου καθεστώτος Μπατίστα, πάνω από τον τάφο του θρυλικού Κουβανού πολιτικού Εντουάρντο Τσίβας, διάσημου για τον αγώνα του κατά της διαφθοράς και του εγκλήματος, λίγες μόλις μέρες μετά τη λήξη της επανάστασης, στην Αβάνα, το 1959. (AP Photo)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή