Πρόγραμμα-φωτιά ΑΕΚ σε Ελλάδα, Ευρώπη

Πρόγραμμα-φωτιά ΑΕΚ σε Ελλάδα, Ευρώπη

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα με 3-1 έχει ήδη… ξεχαστεί στην ΑΕΚ, καθώς από το βράδυ της Κυριακής μέχρι σήμερα μεσολάβησε μια μέρα που έφερε τον Ολυμπιακό στο προσκήνιο, ασχέτως αν προηγείται ο «κρισιμότατος αγώνας πρωταθλήματος με την ΑΕΛ» όπως διαρρέει η ΑΕΚ.

Η Ενωση θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό τρεις φορές σε διάστημα 15 ημερών σε Κύπελλο και πρωτάθλημα. Το αποτέλεσμα αυτών των κρίσιμων και δύσκολων αναμετρήσεων θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την πορεία της ΑΕΚ στη συνέχεια της σεζόν.

Μετά τον αγώνα με την ΑΕΛ το Σάββατο, η ΑΕΚ πηγαίνει την επόμενη Τετάρτη στο Καραϊσκάκη για τον πρώτο αγώνα των προημιτελικών του Κυπέλλου και το μεθεπόμενο Σάββατο υποδέχεται τη Λαμία. Ακολουθεί το ντέρμπι πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στις 4/2 και στη συνέχεια η ΑΕΚ… εγκαθίσταται στο ΟΑΚΑ. Ρεβάνς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στις 6, 7 ή 8 Φεβρουαρίου και ακολουθούν εντός έδρας αγώνες με Αστέρα Τρίπολης, Ντιναμό Κιέβου και Ξάνθη, πριν έρθει το ταξίδι στο Κίεβο στις 22/2 για τη ρεβάνς των «32» του Γιουρόπα Λιγκ και η εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι στις 26/2.

Δέκα αγώνες σε 38 ημέρες κρίνουν την πορεία της ΑΕΚ σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη. Ευτυχές για την ΑΕΚ το γεγονός πως σε αυτό το κρίσιμο διάστημα έχει αρκετές εντός έδρας υποχρεώσεις, αλλά οι αγώνες είναι συνεχείς και απαιτητικοί και το ρόστερ πρέπει να αποδώσει «στα κόκκινα» για να αντεπεξέλθει στις υψηλές απαιτήσεις.

Στα μεταγραφικά η ΑΕΚ έχει χαμηλώσει τους τόνους, ωστόσο αναμένεται να προχωρήσει σε μια μεταγραφή ενίσχυσης της μεσοεπιθετικής της γραμμής.

Σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων επέστρεψε ο Αντρέ Σιμόες, ενώ ατομικά προπονήθηκαν λόγω τραυματισμού οι Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι και Μπακασέτας. Οι παίκτες της ΑΕΚ έχουν σήμερα ρεπό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή