Πρόσωπα της Τρίτης

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πέθανε χθες σε ηλικία 46 ετών στο Λονδίνο η Ντολόρες Ο’ Ρίορνταν (φωτ.). Η επί χρόνια βασική φωνή και στιχουργός του γνωστού συγκροτήματος Cranberrries βρισκόταν στη βρετανική πρωτεύουσα για ηχογράφηση. Τα αίτια του θανάτου της δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά. Η Ντολόρες Ο’ Ρίορνταν ήταν frontwoman του γκρουπ επί 13 χρόνια μέχρι τη διάλυσή του το 2003. Ακολούθησε σόλο καριέρα, με προσωπικούς δίσκους και συναυλίες σε ολόκληρο τον κόσμο –το 2007 είχε εμφανιστεί στο Θέατρο Λυκαβηττού– και το 2009 το γκρουπ αποφάσισε να ενωθεί ξανά και να κάνει παγκόσμια περιοδεία. Η Ιρλανδή τραγουδίστρια είχε τρία παιδιά.

(…) Ενθουσιασμό σκόρπισε στους φαν της σειράς το πρώτο τρέιλερ του δεύτερου κύκλου του δημοφιλούς «The Handmaid’s Tale», που κυκλοφόρησε χθες. Το σόου του Hulu, με πρωταγωνίστρια τη βραβευμένη Ελίζαμπεθ Μος, περνάει, όπως φαίνεται, σε μεγαλύτερη κλίμακα όσον αφορά την παραγωγή, ενώ πιθανότατα γίνεται ακόμη πιο σκοτεινό θεματικά. Επιπλέον το teaser, που είναι εξαιρετικό, συνοδεύεται και από μια ωραία εκδοχή του «For What It’s Worth» του Buffalo Springfield.

(…) Ο τελευταίος δίσκος που ηχογράφησε πριν «φύγει» η Αρλέτα κυκλοφορεί πλέον με τίτλο «Η γιαγιά μου μαγειρεύει όνειρα τηγανητά». Τη μουσική στα 13 τραγούδια του άλμπουμ υπογράφει ο Λάκης Παπαδόπουλος, ενώ οι στίχοι είναι της Σάννυς Μπαλτζή. Αξίζει να σημειωθεί πως ο δίσκος άρχισε να ετοιμάζεται το 2014, με τις ηχογραφήσεις να ολοκληρώνονται τον Ιούλιο του 2017.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή