Θέμα Ρονάλντο στην παραπαίουσα Ρεάλ

Θέμα Ρονάλντο στην παραπαίουσα Ρεάλ

1' 46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μία ημέρα μετά τη νέα αποτυχία της Ρεάλ Μαδρίτης με την εντός έδρας ήττα με 1-0 από τη Βιγιαρεάλ, ρεπορτάζ της εφημερίδας «Ας» της Μαδρίτης φέρει τον Κριστιάνο Ρονάλντο να αισθάνεται προδομένος από τον σύλλογό του και να επιθυμεί την επιστροφή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το ερχόμενο καλοκαίρι.

Το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της καλά ενημερωμένης στο ρεπορτάζ της Ρεάλ αθλητικής εφημερίδας αναφέρει ότι ο Πορτογάλος επιθετικός έχει πει στους συμπαίκτες του ότι θέλει να φύγει από την πρωταθλήτρια Ευρώπης, καθώς αισθάνεται ενοχλημένος διότι ο πρόεδρος της ομάδας, Φλορεντίνο Πέρεθ, δεν έχει τηρήσει τη συμφωνία τους αμέσως μετά την κατάκτηση δεύτερου σερί Τσάμπιονς Λιγκ τον Ιούνιο για βελτιωμένο συμβόλαιο.

Πηγή κοντά στον Ρονάλντο ανέφερε στην «Ας» ότι «ο Κριστιάνο είναι στεναχωρημένος γιατί αισθάνεται ότι τον κορόιδεψαν». Στο ρεπορτάζ προστίθεται ότι με δεδομένη την αποχώρησή του, η Ρεάλ θα τον αντικαταστήσει με τον Νεϊμάρ ή τον Κιλιάν Μ’μπαπέ, αμφότεροι της Παρί Σεν Ζερμέν. Την περασμένη εβδομάδα άλλη μαδριλένικη εφημερίδα, η «Μάρκα» ανέφερε ότι η Ρεάλ θα δώσει το ποσό-ρεκόρ των 400 εκατ. ευρώ για να πάρει τον Νεϊμάρ.

Σε άλλο ρεπορτάζ της η «Ας» έγραφε χθες ότι ο κ. Πέρεθ ετοιμάζεται να προσφέρει τον κάτοχο της Χρυσής Μπάλας (για πέμπτη φορά το 2017) ως αντάλλαγμα στην Παρί Σεν Ζερμέν για την απόκτηση του Νεϊμάρ.

Ο Ρονάλντο, που τον άλλο μήνα κλείνει τα 33 του χρόνια, διάγει περίοδο ισχνών αγελάδων στις εγχώριες διοργανώσεις, όπως και η ίδια η Ρεάλ, κάτι που έχει δημιουργήσει ένταση και αμφισβήτηση ακόμη και για τον προπονητή, που με το «καλημέρα» στον πάγκο της ομάδας έφερε δύο Τσάμπιονς Λιγκ, τον Ζινεντίν Ζιντάν. Με τον Ρονάλντο να έχει σκοράρει μόνο τέσσερα τέρματα σε 14 αγώνες του ισπανικού πρωταθλήματος και τη Ρεάλ να υπολείπεται ούτε λίγο ούτε πολύ 19 βαθμών της αήττητης Μπαρτσελόνα, η πίεση στον Πορτογάλο αυξάνεται.

Πάντως, είναι τουλάχιστον η τρίτη συνεχόμενη σεζόν που βγαίνει ρεπορτάζ από την Ισπανία με τον Ρονάλντο να φέρεται δυσαρεστημένος και να σκέπτεται να φύγει. Τελικά, ο Ρονάλντο συνέρχεται, τα γκολ πέφτουν ξανά βροχή και ο «CR7» παραμένει αμετακίνητος στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου», για ένατη σεζόν φέτος. Προφανώς, ο χορός εκατομμυρίων γύρω από νεότερους ποδοσφαιριστές δεν τον αφήνει και πολύ ευχαριστημένο…

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή