Στη Δημοκρατική Συμπαράταξη ο βουλευτής Γιώργος Καρράς

Στη Δημοκρατική Συμπαράταξη ο βουλευτής Γιώργος Καρράς

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο εκλεγείς με την Ένωση Κεντρώων βουλευτής Β' Αθηνών Γ. Καρράς ανακοίνωσε την προσχώρησή του στη Δημοκρατική Συμπαράταξη.

Σε δήλωση που έκανε το απόγευμα της Τρίτης ανακοίνωσε πως «ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα για τη διεύρυνση του χώρου του «Κινήματος Αλλαγής» από σήμερα εντάσσομαι ως συνεργαζόμενος στη Κοινοβουλευτική Ομάδα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, προκειμένου από κοινού να δημιουργήσουμε τον προοδευτικό φορέα που έχει ανάγκη η χώρα για μια εποικοδομητική πολιτική».

Όπως είπε, οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών επιβεβαίωσαν ότι η πολιτική της κυβέρνησης συνεχίζει να συντάσσεται με τους δανειστές για τη νομή της εξουσίας.

«Με το χθεσινό πολυνομοσχέδιο βλέπουμε να διευκολύνει τους πλειστηριασμούς κατοικιών, να περικόπτει κοινωνικά επιδόματα και να αναιρεί ουσιαστικά το δικαίωμα της απεργίας», δήλωσε χαρακτηριστικά και σημείωσε: «από την άλλη, η αξιωματική αντιπολίτευση δεν αρθρώνει πειστικό πολιτικό λόγο ότι θα ξεπεράσει το πρόβλημα».

Πρόκειται για τη δεύτερη προσχώρηση βουλευτού που εξελέγη με το κόμμα του Β. Λεβέντη μέσα σε ένα 24ώρο καθώς χθες η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου ανακοίνωσε τη συμπόρευσή της με τον ΣΥΡΙΖΑ. 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή