Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τετάρτης

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• H δημοσιογράφος Μαργαρίτα Πουρνάρα υποδέχεται τον ιδρυτή της Ελληνικής Εταιρείας Περιβάλλοντος και αντιπρόεδρο της Europa Nostra, Κώστα Καρρά, στις «Απρόβλεπτες συναντήσεις» του Ιανού και ώρα 8.30 μ.μ. (Σταδίου 24).

• Πρεμιέρα για την παράσταση «Ρομπ» του Ευθύμη Φιλίππου σε σκηνοθεσία Δημήτρη Καραντζά στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση και ώρα 8.30 μ.μ. (Συγγρού 107).

• Η Φιλαρμόνια Ορχήστρα Αθηνών παρουσιάζει το έργο του Παύλου Καρρέρ «Fior di Maria» (1867) σε ενορχήστρωση και διεύθυνση Βύρωνα Φιδετζή με τη σύμπραξη ταλαντούχων σολίστ και τη Μεικτή Χορωδία του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών. Στο Ιδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης στις 8.30 μ.μ. (Πειραιώς 206).

• Παρουσίαση του βιβλίου «Απόστολος Σ. Αλεξάκης – Θίασος Ποικιλιών» της Ευγενίας Αλεξάκη (εκδ. Τροπή) στο Ινστιτούτο Σύγχρονης Ελληνικής Τέχνης (Βαλαωρίτου 9α) στις 6 μ.μ. από τους Λεώνη Θανασούλα, Χαράλαμπο Δαραδήμο και τη συγγραφέα.

• Το βιβλίο «Μουσείο Λαογραφίας» (εκδ. Εστία) του Δημήτρη Φύσσα παρουσιάζεται στο καφέ Εναστρον (Σόλωνος 101) στις 7.30 μ.μ. από 18 αναγνώστες και συντονιστή τον συγγραφέα.

• Ο Στέφανος Κορκολής εμφανίζεται στο Half Note (Τριβωνιανού 17, Μετς) με την ερμηνεύτρια Σοφία Μανουσάκη στις 10.30 μ.μ.

• Η γκαλερί Αργώ (Νεοφύτου Δούκα 5) παρουσιάζει έργα της ζωγράφου Μόνικας Βερροιοπούλου στην έκθεση «Σκιές». Από τις 10 π.μ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή