Τέλος στο σίριαλ Μολέντο

2' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το ταξίδι του Λούμπος Μίχελ στην Αθήνα, τρίτο τις τελευταίες εβδομάδες, πρόλαβε τις… ανορθογραφίες και έβαλε τις τελευταίες πινελιές στην υπόθεση του Μολέντο, πριν προλάβει να πάρει διαστάσεις θρίλερ! Η φήμη ότι ο Ολυμπιακός μπήκε «σφήνα» και προσέγγισε τον Βραζιλιάνο αμυντικό, οδήγησε τον τεχνικό διευθυντή του ΠΑΟΚ στην απόφαση να ταξιδέψει για να βρεθεί επιτόπου η χρυσή τομή και να κλείσει το θέμα. Ο Μίχελ είχε διαδοχικές συναντήσεις στα γραφεία του Παναθηναϊκού τόσο με τον παίκτη όσο και τον Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο. Ο ΠΑΟΚ ήθελε τον Μολέντο πολύ και έκανε βελτιωμένη πρόταση και στους δύο, γεφυρώνοντας τις διαφορές σε σημείο που η μετακίνησή του να θεωρείται οριστική, αρκεί να δώσουν την τυπική έγκριση οι μεγαλομέτοχοι των δύο ομάδων. Ο Βραζιλιάνος θα μεταβεί σήμερα στη Θεσσαλονίκη για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει.

Ο Παναθηναϊκός θα καρπωθεί περίπου 400.000 ευρώ (350.000 ευρώ συν περισσότερα από 50.000 που δέχθηκε να «κουρέψει» ο Μολέντο από τα 180.000 που του οφείλονταν, ικανοποιημένος από την αυξημένη προσφορά του ΠΑΟΚ) συν δύο ή τρεις παίκτες. Οι δύο είναι σίγουρα οι Κάτσε, Κωνσταντινίδης και ο τρίτος πιθανόν ο Μυστακίδης, τον οποίο ζήτησε ο Ουζουνίδης, με τον Μίχελ να είναι κατ’ αρχήν θετικός, αλλά να επιφυλάσσεται για την οριστική του απάντηση. Οι δύο πρώτοι θα είναι πληρωμένοι από τον ΠΑΟΚ μέχρι το καλοκαίρι χωρίς να έχει διευκρινιστεί εάν μετά θα ανήκουν στον Παναθηναϊκό, ενώ αν συμφωνήσει ο Μυστακίδης θα είναι με εξάμηνο δανεισμό. Λόγω της πολυπλοκότητας της υπόθεσης, οι δύο ομάδες είναι σε συνεχή επαφή για τη διαμόρφωση της τελικής συμφωνίας.

Καλή τροπή πήρε αιφνιδιαστικά και η υπόθεση του Τσάβες. Εκεί που η μόνη πρόταση για την οποία ήταν ενήμερος ο Παναθηναϊκός ήταν της Εστουντιάντες (δανεισμός με οψιόν αγοράς), εμφανίστηκε η Ουρακάν και ήλθε σε συμφωνία με τον παίκτη και με τις Μπόκα, Μπάνφιλντ που έχουν το 50% των δικαιωμάτων του. Το άλλο 50% το έχει η ελληνική ομάδα και για να συναινέσει, θέλει να απαλλαγεί από 1,2 εκατ. ευρώ που οφείλει ακόμα από τη μεταγραφή του. Μέχρι το βράδυ, πάντως, επίσημη ενημέρωση δεν είχε από κανέναν. Σύμφωνα με πληροφορίες από το Βέλγιο, οι «πράσινοι» θα έχουν σύντομα βελτιωμένη πρόταση από τη Μαλίν για τον Κουλιμπαλί. Αν είναι καλύτερη από την αρχική και για τον παίκτη, λογικά η μεταγραφή θα κλείσει. Από την άλλη, ο Καμπέσας αποτελεί και τυπικά παρελθόν, καθώς το συμβόλαιό του λύθηκε κοινή συναινέσει.

• Οι τραυματίες Μουνιέ, Μολίνς, Αυλωνίτης έκαναν θεραπεία και δεν υπολογίζονται για τον σαββατιάτικο αγώνα με την Κέρκυρα, σε αντίθεση με τους Βιγιαφάνες, Κουλιμπαλί και Τζανδάρη που έκαναν αποφόρτιση και θα είναι διαθέσιμοι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή