Πονοκέφαλοι…

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μία από τα ίδια και στη δεύτερη αγωνιστική του δεύτερου γύρου του επαγγελματικού μας πρωταθλήματος ποδοσφαίρου. Ολυμπιακός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, δύσκολα ή εύκολα, προχώρησαν χέρι χέρι και μόνο ο Ατρόμητος στραβοπάτησε στο Περιστέρι, για να επιβεβαιωθεί, πως φαινόμενα… Λέστερ, εμφανίζονται μόνο στην Αγγλία.

Στο ίδιο και απαράλλαχτο μοτίβο και τα… εξωαγωνιστικά. Με αφορμή την κλήρωση της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου και με την ανάδειξη του ζευγαριού Ολυμπιακού – ΑΕΚ, άρχισαν τα… όργανα. Ανακοινώσεις επί ανακοινώσεων. Δημοσιεύματα επί δημοσιευμάτων στα οπαδικά ΜΜΕ. Κατά τα άλλα η βία αρχίζει και τελειώνει στους ανεγκέφαλους της εξέδρας.

Και για να μην το ξεχνάμε, πλησιάζει και ο τελικός του μπάσκετ. Και σ’ αυτόν αντίπαλοι Ολυμπιακός και ΑΕΚ. Αλλά θα γίνει μάλλον μεταξύ… συγγενών και φίλων. Πάλι καλά που δεν φτάσαμε στο σημείο να παίξουν κεκλεισμένων των θυρών. Αυτό θα πει ευνομούμενο κράτος και πολιτεία, που μπορεί να εγγυηθεί την ηρεμία των πολιτών και την πιστή τήρηση των νόμων. Να επιβάλουν τα «θέλω» τους, 200-300 αλιτήριοι, που ουσιαστικά αποτελούν τους «στρατούς» ορισμένων ομάδων και των αφεντικών τους.

Κατά τα άλλα, σύμφωνα με τις δηλώσεις των υπευθύνων των αθλητικών της χώρας, όλα βαίνουν καλώς. Η κυβέρνηση πέτυχε την εξυγίανση του ποδοσφαίρου. Η βία σταδιακά εξαλείφεται από τις εξέδρες. Πιστεύω πως θα μπορούσε να την εξαλείψει και πλήρως. Τι πιο απλό να καταργήσει τα πρωταθλήματα και τους αγώνες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή